Betöltés...

Tumby olaj nélküli forró levegős fritőz, Air fryer, 8L, 1800W, digitális kijelzővel, rozsdamentes acél burkolattal

Ár: 37.990 Ft

Az elegáns rozsdamentes acél burkolat modern stílust kölcsönöz a konyhájának, miközben a digitális kijelző precíz vezérlést biztosít az ételkészítés folyamatában. Továbbá, a nagy teljesítményű 1800W-os motor lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan készítsen ízletes ételeket.


Az 8 literes XXXL űrtartalommal rendelkező készülékünk lenyűgöző kapacitást nyújt az étel elkészítéséhez. Legyen szó ropogós sültkrumpliról, rántott húsokról vagy zöldségfélékről, könnyedén elkészítheti őket egészséges módon, akár 90%-kal kevesebb olaj felhasználásával. Ezen túlmenően, az Air Fryer hatékonyabb energiafelhasználása miatt jelentős költségmegtakarítást is eredményezhet a hagyományos sütőhöz képest.

10 funkciós kezelőpanel
egyszerű kezelhetőség
Érintőképernyős
8 előre beállított program


A sütési hőmérséklet könnyedén szabályozható a kívánt eredmény elérése érdekében, és a digitális kijelző segítségével követheti az előre meghatározott sütési időt.Ezzel az air fryer sutő segítségével burgonyát, halat, csirkét, steaket vagy szárított gyümölcsöt süthet.


Bűntudat nélkül élvezheti a finom ételeket. A forró levegős olajsütőnk a serpenyőben való sütéssel ellentétben biztonságosabb és egészségesebb megoldást kínál. Az olaj nem fröccsen ki, ezáltal megelőzhetőek az égési sérülések, és Önnek nem kell aggódnia a túlzott zsiradékbevitel miatt.

Mi több, a készülékünk kiváló minőségű alkatrészekből készül, amelyek tartósságot és megbízhatóságot garantálnak.

A kivehető, mosható sütőkosár egyszerűvé teszi a tisztítást, míg a hideg tapintású fogantyú a kényelmet és a biztonságot szolgálja.

Bevonat: TEFLON PTFE Kétrétegű nem tapadó bevonatrendszer. (Alap és fedőréteg.) A fluorpolimerek közül a PTFE bírja a legmagasabb állandó üzemi hőmérsékletet (270 °C). Nagyon alacsony a súrlódási együtthatója, jó a dörzsállósága és vegyszerállósága. A PTFE vizes alapú diszperzióként készül.

kosár

Önnek csak választania kell a 8 különböző gyári program közül, beleértve a süteményt, csirkecombot, garnélarákot, sertéshúst, hasábburgonyát, steaket és halat. Emellett lehetősége van egyéb beállításokat is alkalmazni a saját ízlése és igényei szerint.

Méretének köszönhetően a forró levegős olajsütőnk kompakt és helytakarékos, így könnyen beilleszthető a konyhai környezetbe. A túlmelegedés elleni védelemmel pedig biztonságban tudhatja a készüléket.

Mi kompromisszumok nélkül törekszünk arra, hogy az egészséges főzés könnyű és élvezetes legyen Önnek. Ezért a termékünkre 2 év háztól-házig garanciát kínálunk, hogy maximális elégedettséget nyújthassunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tumby olaj nélküli forró levegős fritőz, Air fryer, 8L, 1800W, digitális kijelzővel, rozsdamentes acél burkolattal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: