Betöltés...

Newland FM430 Barracuda Ipari vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 75.690 Ft

Megapixeles kamera.
Az FM430 Barracuda egy vonalkód-leolvasó erőmű.
Függetlenül attól, hogy milyen típusú vonalkód jelenik meg, a megapixeles kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lenyűgöző sebességgel és egyszerűen beolvassák az 1D és 2D vonalkódokat, beleértve a nagyon kicsiket is.Szellemes, kevésbé tökéletes körülmények között is.
Az infravörös érzékelő és a fényérzékelő kombinációja még gyenge fényviszonyok mellett is segít mozgásban tartani a dolgozókat
Erős, fehér fénye biztosítja, hogy a vonalkódok mindig jól meg legyenek világítva.Kihangosító vagy kézi szkennelés.
Azok a vállalatok, amelyek automatikus szkennelést keresnek a kézi munka enyhítésére, beállíthatják az FM430 Barracuda készüléket kihangosított szkenneléshez. 
Alternatív megoldásként kézi indítógomb is használható, ha kívánja.Intelligens programozás.
Az FM430 Barracuda érzékelői automatikusan beállítják a kiegészítő világítás fényerejét a vonalkódról visszaverődő fény alapján.
Ez optimális megoldást jelent a mobiltelefonok képernyőjéről történő szkenneléshez is. 
Az alkalmazástól függően a lapolvasó beállítható úgy, hogy az optimálisan olvassa közelről és nagy távolságból.Megbízható kültéri használat.
Az 54-es IP-besorolású, rögzített rögzítésű szkenner házba helyezhető, és kültéren is használható anélkül, hogy aggódna a portól vagy a nedvességtől.Fényes lézeres célzó (opcionális).
Az FM430 Barracuda vöröskeresztes lézerrel kapható, amely a leggyakrabban tapasztalt felhasználók számára is egyszerűvé és intuitívá teszi a beolvasást.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Newland FM430 Barracuda Ipari vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)