Betöltés...

HP Poly Trio 8800 IP Konferencia Telefon - Fekete

Ár: 265.200 Ft

Minden szó átjön
Fogjon meg minden szót, és élvezze az inflexiót anélkül, hogy zavarná a háttérzajt a Poly Acoustic Clarity technológiával.

Mindenféle kapcsolat
Együttműködés hang, videó, tartalom vagy mindhárom használatával. A Trio 8800 konferenciatelefon segíti a csapatokat a gyorsabb döntéshozatalban, köszönhetően az értekezlet-preferenciáknak.

Platformok, amelyekben megbízik
Csatlakozzon a legjobban kedvelt platformhoz vagy válasszon egynél többet a Poly hibrid regisztrációval.

Minőségi hangTöltse meg a szobát Poly HD Voice 22 kHz-es minőségű hanggal és akár 6 m-es hangfelvételi hatótávolsággal.MobilbarátÉlvezze a sokoldalú audiokapcsolatot preferált mobileszközeiről (USB, Bluetooth®/NFC).[a]Egyérintéses csatlakozásIndítson el egy megbeszélést másodpercek alatt az egyérintéses csatlakozással.Több platformot támogatMaximalizálja a rugalmasságot és a befektetéseket az egyszerre több platformhoz való csatlakozással. Ideális hibrid munkakörnyezetekhez.Moduláris szabadságA sokoldalú, moduláris architektúra biztosítja, hogy az Ön egyedi helyének és költségvetésének megfelelő megoldást kapjon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "HP Poly Trio 8800 IP Konferencia Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)