Betöltés...

HP Poly Edge E220 VoIP Telefon + PoE - Fekete/Fehér

Ár: 54.640 Ft

Mindig működő megbízhatóság
A Poly Edge E220 IP asztali telefon mindig bekapcsolt állapotban van, könnyen használható, biztonságos, megbízható és stabil.
A mindennapi funkciókkal karnyújtásnyira van, ezek mindent tartalmaznak, amire egy belépő szintű vagy közös használatú telefonban szüksége lehet

Integrált védelem
Biztos lehet benne, hogy a Microban® antimikrobiális termékvédelemmel megerősített eszközei hosszabb ideig tisztábbak, frissebbek és tartósabbak maradnak.
A termék élettartamán át tartó védelem, aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását a hét minden napján, 24 órában

Vállalati minőségű hangzás
Napjaink legsokoldalúbb telefonja, a Poly E220 minőségi hangot kínál Poly HD hanggal. 
A Poly NoiseBlockAI és az Acoustic Fence technológiák segítségével csökkentik a zajt és a zavaró tényezőket

Minden funkció, amit kérhetGyorsan hozzáférhet a funkciókhoz a fő 2,8”-os színes kijelzőn, amelyen egy világítási állapotjelző és a kijelző alatti programgombok találhatók. A 4 soros gombok akár 16 vonalat és névjegyet támogatnak. Az új oldalszámozási kulcs további sorokat/névjegyeket jelenít meg.Sokoldalú csatlakoztathatóságÉlvezze a jobb kapcsolódást a két nagy sebességű GigE PoE Ethernet porttal az IP-telefonhoz való LAN-kapcsolathoz a számítógéphez való átmenő kapcsolattal. És egy Poly headset az Ön munkastílusához: Bluetooth®, USB, RJ9 vagy Electronic Hook Switch.[2]Tökéletesen párosítvaAz integrált Bluetooth® 5.0 szabadságot ad az irodában való mozgáshoz Poly Bluetooth® fejhallgatójával, és fogadja mobiltelefonhívásait asztali telefonjáról. A kiválasztott Poly fejhallgatók gyors párosítása megkönnyíti a headset csatlakoztatását.[2]A hozzáférhetőség kulcsfontosságúNövelje a felhasználói élményt a nagyszerűen hangzó és hatékonyabb telefonokkal. 
Az olyan funkciók, mint a jobb hozzáférhetőség a szövegfelolvasással, a képernyő színének beállítása a színvakság érdekében, és a nagyobb betűtípus-beállítások több módot biztosítanak a csatlakozásra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "HP Poly Edge E220 VoIP Telefon + PoE - Fekete/Fehér" című hirdetést látja. (fent)