Betöltés...

BergHOFF-Gem Line sütőedény,41,5x27x8 cm, kerámia, fekete

Ár: 14.927 Ft



A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.

A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.



Termékleírás



Ez az ovális edény elég nagy egy családi méretű lábashoz, és elég tartós ahhoz, hogy az évek során számtalan ételt készítsen, így tökéletes választás a sütőedényekhez. Széles fogantyúi segítenek jól megfogni az edényt, míg a mázas bevonat biztosítja a tapadásmentességet és a könnyű tisztítást.A termék gyártásához használt alapanyag a kőedény.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "BergHOFF-Gem Line sütőedény,41,5x27x8 cm, kerámia, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: