Betöltés...

Inox edénykészlet / lábas szett, üvegfedővel

Ár: 17.988 Ft

A rozsdamentes acélból és üvegből készült lábas szett, amely három különböző méretű lábast tartalmaz (21,5 cm átmérőjű, 10 cm magas, 29 cm széles füllel együtt; 25,5 cm átmérőjű, 12,5 cm magas, 34 cm széles füllel együtt; 27,5 cm átmérőjű, 13,5 cm magas, 35 cm széles füllel együtt), ideális választás minden konyhába. A hozzájuk tartozó fedők méretei (24,5 cm átmérőjű, 5 cm magas; 20,8 cm átmérőjű, 5 cm magas; 26,8 cm átmérőjű, 6 cm magas) tökéletes illeszkedést biztosítanak, megőrizve az ételek ízét és tápanyagtartalmát.

Az űrtartalmak (3 l, 5 l, 6,5 l) lehetővé teszik a különböző mennyiségű ételek elkészítését, legyen szó akár egy kis adag levesről, akár nagyobb mennyiségű főételről. A lábasok nettó súlya 4,05 kg, míg a bruttó súlya 4,41 kg, ami a kiváló minőségű anyagok használatát tükrözi.

A rozsdamentes acél anyagának köszönhetően a lábasok korrózióállóak, tartósak és könnyen tisztíthatóak. Az üvegfedők lehetővé teszik az étel főzés közbeni megfigyelését anélkül, hogy meg kellene nyitni őket, így a hő és a pára a lábasban marad. A lábasok használhatóak gáz-, kerámialapos-, elektromos-, és indukciós tűzhelyen egyaránt, így minden konyhában megállják a helyüket.

Ez a rozsdamentes acél és üveg lábas szett nem csak praktikus, hanem elegáns kiegészítője is lehet a konyhának. A modern design és a kiváló minőségű anyagok hosszú távú befektetést jelentenek minden háztartás számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Inox edénykészlet / lábas szett, üvegfedővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: