Betöltés...

BergHOFF-Gem sütőedény, 30x22x6 cm, kerámia, fekete

Ár: 10.463 Ft



A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.

A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.



Termékleírás



Édes almás pite vagy vegetáriánus lasagne, az ételek tökéletesnek bizonyulnak ebben a téglalap alakú sütőformában. A kiváló minőségű kőedények egyenletes hőeloszlást biztosítanak, így az ételek mindig egyenletesen melegednek és barnulnak meg, míg az oldalán beépített fogantyúk biztosítják a könnyű kezelhetőséget a sütőbe és a sütőből való kivételt. Miután élvezte ezeket az ízletes alkotásokat, a sütőedény a gyors és egyszerű tisztítás érdekében egyenesen a mosogatógépbe tehető.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "BergHOFF-Gem sütőedény, 30x22x6 cm, kerámia, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: