Betöltés...

BergHOFF-Gem Line sütőedény, 33,5x24,5x7,5cm, kerámia, fekete

Ár: 9.562 Ft



A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.

A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.



Termékleírás



A klasszikus burgonya gratin vagy az epres kenyérpuding mind egyformán jó ízű, ha ebben az ovális sütőedényben sütjük.Ez a fekete kőedény széles fogantyúval rendelkezik a könnyű fogásért és zománcbevonattal, amely biztosítja az ételek könnyű kioldódását és a könnyed takarítást, és elég elegáns ahhoz, hogy a sütőből egyenesen az asztalra kerüljön, és elég tartós a hosszú távú használathoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "BergHOFF-Gem Line sütőedény, 33,5x24,5x7,5cm, kerámia, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: