Betöltés...

Márványos szószos edény, 16 cm Primal Gloss Berlinger Haus BH 6570

Ár: 11.290 Ft

Funkciók:


Átmérő: 16 cm
Kapacitás: 1,2 liter
Magasság: 7.5 cm
Belső szín: Fekete gránit fehér pöttyökkel
Külső szín: Fekete fényes
Fogantyúk színe: Fekete, ezüst dombokkal


Az alap intelligens kialakítású, és különféle hőforrásokon, gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon és indukciós főzőlapon működik
A serpenyő ECO-barát anyagokból készül, PFOA (perfluoroktánsav), ólom vagy kadmium nélkül.



A márványozott szószos edény, 16 cm Primal Gloss Berlinger Haus BH 6570 a legszigorúbb német minőségi előírásoknak megfelelően készül.  Öntött alumíniumból készül, belsejében 3 márványozott réteggel csomagolva. Ugyanolyan nagy hatékonysággal rendelkezik, függetlenül a hőforrástól (gáz, elektromos) és a főzőkészüléktől (gáztűzhely, elektromos főzőlap, tűzhely, indukciós főzőlap), és akár 35% -kal is hozzájárul az erőforrás-felhasználás csökkentéséhez. 


Innovatív technológiáknak megfelelő, barátságos anyagokból készül, így könnyedén tisztítható kézzel vagy mosogatógépben. Az edény készítéséhez használt réteges szerkezet lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását, ami biztosítja a gyors és helyes főzést mindenféle élelmiszer számára.  Az ételkészítés minimális mennyiségű olajjal történik. A higiénia kellemes feladat, amelyet alacsony víz- és mosószerfogyasztással érünk el. A márványozott rétegek növelik az alkatrész tartósságát, ami idővel nem változtatja meg megjelenését, színét és jellemzőit. A hő hatékonyan oszlik el belsejében, ami biztosítja az ételek megfelelő főzését kevesebb idő alatt.   A mély serpenyő ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely jól érzi magát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Márványos szószos edény, 16 cm Primal Gloss Berlinger Haus BH 6570" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: