Betöltés...

Water Magic kifestőkönyv készlet, 2 könyv, 2 varázstoll, 2 lap

Ár: 9.584 Ft

Jó szórakozást ezzel a Vízi varázslat kifestőkönyv-készlettel!
Tartsd meg magadnak, vagy add oda barátaidnak. A készlet ideális a képzelet, a készség és a formák és tárgyak felismerésének fejlesztésére. 
A készlet tartalma:

2 Vízi mágikus kártya: az egyik mintákkal, a másik képekkel
2 mágikus toll
2 tábla, amellyel a gyerekek további képeket és modelleket fedezhetnek fel, amelyek színezhetők

Így használd: Töltse meg a varázstollat vízzel, majd színezze ki az oldalakat. Vízzel érintkezve és színezve rejtett képek kerülnek napvilágra, hogy a gyermekek élvezhessék. Az oldalak színezése után körülbelül 10-15 perc múlva megszáradnak, visszatérve az eredeti fehér képhez, majd újrakezdheti. 
Ajánlott életkor: 3 év+
Figyelem! Ellenjavallt 3 év alatti gyermekek számára. A játékok/termékek csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Távolítsa el a játék/termék csomagolását, mielőtt gyermekének adná. Kérjük, felügyelje gyermekét a termék játék / használat közben. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a játékot/terméket tűztől, tartsa távol magas hőmérséklettől és páratartalomtól. A játék/termék enyhén nedves ruhával tisztítható. Tisztítás után azonnal törölje le és szárítsa meg levegőn.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Water Magic kifestőkönyv készlet, 2 könyv, 2 varázstoll, 2 lap" című hirdetést látja. (fent)