Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Belső Terézváros

Ár: 262.339.000 Ft

Új Építésű Lakás Egyedi Enteriőrrel

Az Andrássy út közelségében, Budapest szívében kínálok eladásra egy új építésű duplex lakást, amelyben a modern kényelem és városi életstílus harmonikusan összeolvad különleges kör alakú nappalijának köszönhető.
Az apartman kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a város felfedezését. Az Andrássy út és a közeli kulturális és szórakozási lehetőségek várnak felfedezésre.
A város legkiválóbb színházai és kulturális intézményei közvetlenül a lakás közelében találhatóak. A művészet és a pihenés mindig kéznél van, gazdagítva az életedet.
A jelenlegi gazdasági helyzetben az ingatlan vásárlása kiváló és alacsony kockázatú befektetési lehetőséget jelent. Az ingatlanok az infláció elleni védelmet nyújtják, és hosszú távon stabil értéknövekedést generálhatnak.
Hatékony Fűtés & Hűtés:
A modern és energiahatékony rendszerrel van felszerelve, amely nem csak kényelmes, de fenntartása is költséghatékony.
Napfényes Pihenés:
A napfény szerves részévé válik mindennapi életednek ebben az ingatlanban. A tágas helyiségek és a természetes fény inspiráló hangulatot teremtenek.
Időtlen Elegancia:
Az épület klasszikus stílusa harmóniában van a városi környezettel, vonzó vizuális hatást nyújtva. A felújított homlokzat és a gondosan megtervezett részletek stílusos háttért teremtenek.
Személyre Szabott Terek:
Az enteriőrt személyre szabottan alakítjuk ki, így otthonod megfelel az igényeidnek és kifejezi egyediségedet .Az apartman három hálószobához kétl fürdőszoba tartozik, valamint egy 2,4m2-es loggia is. A pontos beosztás az alaprajzon látható.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy Budapest szívében, az Andrássy út közelében élvezd a modern városi életet saját egyedi otthonodban, miközben stabil befektetést hozol létre az infláció ellen!
Egyedi Konyha-Nappali Egység:
Az apartmanban a konyha és a nappali együtt alkot egy egységet.
Ragadd meg ezt az alkalmat, hogy otthonodat a lélegzetelállító Budapest szívében, az Andrássy út közvetlen közelében hozd létre, és élvezd a modern városi élet minden kényelmét és varázsát, miközben okos befektetéssel védekezel az infláció ellen! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357107
Tulajdonságok
Település: VI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Belső Terézváros
Alapterület (m2) : 119
Szobák száma: 4
Emelet: 5. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Belső Terézváros" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat