Betöltés...

Eladóvá vált egy gyönyörű, kétszobás emeleti lakás Budán,a Flórián tér közelében!

Ár: 49.900.000 Ft


Ez a napfényes és tágas otthon tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy elegáns és kényelmes életteret keresnek.

A lakás elhelyezkedése kiváló, hiszen a budai hegyek lábánál található, így csodálatos kilátás nyílik a környező zöld, ősfás területekre. A csendes és nyugodt környék ideális otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, ugyanakkor könnyen elérhetik a belváros számos kulturális és szórakozási lehetőségét, a Margit szigetet, vagy a Római partot, ahol párjával vagy barátaival élvezheti a jó levegőt, és a Duna közelségét, vagy éppen a naplementét.

A lakásban található két tágas szoba lehetőséget ad arra, hogy az új lakók kényelmesen éljenek és pihenjenek. A napfényes nappali ideális helyszín lehet a családi összejövetelekhez vagy a barátokkal való lazításhoz. A hálószoba pedig egy olyan oázis, ahol  nyugodt és pihentető éjszakákat tölthetnek, az igazak álmát aludva.

A lakásban található modern és jól felszerelt konyha lehetőséget ad arra, hogy ízletes ételeket készítsenek otthon. A fürdőszoba pedig kényelmes és praktikus, minden szükséges kényelmet biztosítva.

A lakásban található nagy ablakoknak köszönhetően a természetes fény árad be a helyiségekbe, így mindig kellemes és világos légkört teremtve. A parketta és a meleg színű falak pedig tovább fokozzák az otthon meleg és barátságos hangulatát.

Ez a budai, kétszobás emeleti lakás minden igényt kielégít, és tökéletes otthon lehet egy család vagy egy párnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és vásárolja meg személyesen ezt a csodálatos lakást!


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladóvá vált egy gyönyörű, kétszobás emeleti lakás Budán,a Flórián tér közelében!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan