Betöltés...

Herzberg bambusz memory foam párna (HG-3D6040)

Ár: 10.000 Ft

Herzberg HG-3D6040: Bambusz Memory Foam Párna
Merüljön el a kényelem és a támogatás világában a Herzberg HG-3D6040 bambusz memory foam párnával. Ez a párna az alvás minőségének javítására lett tervezve, és a testreszabható memóriahabnak köszönhetően mindenki számára biztosítja a tökéletes pihenést. A kemény, mégis körülölelő kialakítás kiváló megoldást nyújt azoknak, akik nyakproblémákkal küzdenek, optimális fejtámaszt nyújtva az oldalt alvóknak és enyhítve a hátfájást a hason alvóknak.

A minőségi, hipoallergén memóriahabból készült párna ellenáll a penésznek, az atkáknak és a baktériumoknak, így az allergiások számára is tökéletes választás. A bambusz szövetből készült puha és texturált felület még kellemesebbé teszi az alvást, így minden reggel frissen és kipihenten ébredhetünk.

A Herzberg bambusz memory foam párna 3D légáramlási technológiával is rendelkezik, amely biztosítja a hűvösséget a párna mindkét oldalán az éjszaka folyamán. A tisztítás egyszerű - csak vegye le a huzatot és dobja a mosógépbe; nem kell aggódnia a szárítógépben történő méretváltozás miatt, mivel az is biztonságosan használható. A párna magjának helyi tisztításához elegendő egy kis szappan és víz.

A tartósságra és kényelemre tervezett párna ideális társ az oldalt és a hátán alvóknak, segítve az alvási problémák enyhítésében. Nyugodtan aludhat, tudva, hogy a Herzberg bambusz memory foam párna a tökéletes alvótárs. Szerezze be most az MSY Invest-től, Európa megbízható beszállítójától, aki a legjobb piaci árakat kínálja az összes e-kereskedelmi vállalkozás és kiskereskedelmi üzlet számára. Fejlessze alvásminőségét még ma!

Jellemzők:

Testreszabható Alvás: A Herzberg bambusz memory foam párna lehetővé teszi a memóriahab átrendezését a párna belsejében, így személyre szabott alvási élményt biztosítva.
Optimális Fejtámasz: A kemény, mégis körülölelő memóriahabbal kialakított párna kiváló fejtámaszt nyújt az oldalt alvóknak és segít enyhíteni a nyakproblémákat a hason alvóknak.
Hipoallergén és Ellenálló: A minőségi hipoallergén memóriahabból készült párna ellenáll a penésznek, az atkáknak és a baktériumoknak, így az allergiások számára is biztonságos választás.
3D Légáramlási Technológia: Az 3D légáramlási funkció révén fokozott szellőzést tapasztalhat, amely az éjszaka folyamán mindkét oldalon hűvösen tartja a párnát.
Puha és Texturált Felület: A bambusz szövetből készült felület puha és kényelmes érzetet nyújt, így még pihentetőbbé téve az alvást.
Könnyen Tisztítható: A párna huzata gépben mosható és szárítógépben is biztonságosan használható, így a tisztítás egyszerű és biztosítja a frissességet és higiénikus állapotot.
Sokoldalú Kialakítás: A két színű párna oldalsó domborított részével még kényelmesebbé teszi a nyak körüli területet, így az oldalt és a hátán alvók számára is megfelelő.
Alvási Problémák Enyhítése: A Herzberg bambusz memory foam párna úgy lett kialakítva, hogy segítsen enyhíteni az alvási problémákat, elősegítve a pihentetőbb alvást.
Tartós és Hosszú Élettartamú: A tartósságra tervezett párna hosszú távon is ellenáll a rendszeres használatnak.
Bőséges Méret: A 60cm x 40cm x 12cm méretű párna elegendő helyet biztosít a kényelmes alvási pozícióhoz.


Műszaki adatok:

Márkanév: Herzberg
Szín: Fehér
Felületi Anyagok: Bambusz Szövet
Töltőanyag: 100% Poliuretán Hab
Termék Mérete: 60cm x 40cm x 12cm
Termék Súlya:
Doboz Mérete: 61cm x 41cm x 95cm
Doboz Súlya: 1.8kg
Darabszám a Dobozban: 10
Memóriahab Sűrűsége: 50D
Légáteresztő 3D Légáramlási Kialakítás
Párnahuzat Anyaga: Bambuszból származó Rayon
Párnahuzat Hipoallergén: Igen
Certifikációk: CertiPUR-US, OEKO-TEX Standard 100
Párnahuzat Záródása: Cipzár
Alkalmas Minden Alvási Pozícióhoz: Igen
Karbantartás: Gépben Mosható
Párna Alakja: Téglalap
Támogatási Szint: Közepesen Kemény
Hőmérséklet Szabályozás: Igen
Ellenáll a Penésznek, Atkáknak és Baktériumoknak: Igen
Ajánlott Nyakfájás Enyhítésére: Igen
Párna Súlya: Körülbelül 1.2 kg


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Herzberg bambusz memory foam párna (HG-3D6040)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: