Betöltés...

Forever TC-05 GaN PD QC Hálózati töltő, gyorstöltő, USB-C és USB, 33 W, fehér

Ár: 11.207 Ft


 A Forever egy olyan márka , amely minden nap észreveszi az Ön igényeit, és speciális eszközökkel reagál rájuk – a töltőktől, kábelektől és külső akkumulátoroktól kezdve a fogyasztói és mobil elektronikáig . Ez egy olyan márka, amely lépést tart veled és elkíséri utazásaidon, mindennapi életedben, szenvedélyeid követésében, érzelmi családi pillanatokban. Garantáljuk , hogy minden helyzetben bizonyítani fog. Teremtsd tovább a jelent. Bízza ránk a jövőt.


Márka küldetés:


A legújabb technológiai megoldások felhasználásával, a részletekre való odafigyeléssel a mobil eszközökhöz és a viselhető elektronikához (smart gadget) a legjobb kiegészítőket hozzuk létre és kínáljuk üzleti partnereinknek (smart gadget), amelyek megfelelnek az aktuális trendeknek.




Termékleírás




A Forever GaN PD TC-05 töltő egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi az eszközök maximális hatékonyságú töltését. A töltő teljesítménye 33 W, és számos gyorstöltési protokollt támogat. Teljesítménye ideális a legtöbb új telefon vagy laptop gyors töltéséhez. A GaN technológia a gallium-nitrid használatán alapul, amely a legnagyobb eredmény a modern töltők építése terén. Ez a technológia lehetővé tette a töltőkben hagyományosan használt szilícium teljes eltávolítását. 


Valószínűleg kíváncsi vagy, mi a GaN. A GaN (gallium-nitrid) egy innovatív félvezető anyag, amelyet egyre inkább használnak tápegységekben és töltőkben. A kristályos anyag a hagyományos szilícium nagy teljesítményű alternatívája. Kiváló vezetőképességet és magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállást kínál, így a töltő nemcsak kompakt, könnyű és könnyen tárolható, hanem előnyei vannak az energiaátalakításban és a teljesítményleadásban is a GaN nélküli töltőkhöz képest.


A modern technológiai megoldásokon alapuló intelligens rendszer automatikusan kiválasztja az aktuális paramétereket a csatlakoztatott eszköz igényeihez.


Egyedi jellemzők:
•epe-nitrid komponensek;
• Energiahatékonyság és energiatakarékosság;
•Gyors töltés;
•33 W teljesítmény;
•Két port, egy USB-C és egy USB;
•Modern megjelenés és kis méret . 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Forever TC-05 GaN PD QC Hálózati töltő, gyorstöltő, USB-C és USB, 33 W, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: