Betöltés...

Evolveo EP-650 Easy Phone XG Mobiltelefon #fekete

Ár: 20.990 Ft

Az Evolveo EP-650 egy áttekinthető és egyszerű menüvel, valamint nagy praktikus gombokkal rendelkezik. Ezek elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. A kedvenc telefonszámok hívására nyolc gyorstárcsázó gomb állítható be. A telefon egy SOS gombbal van felszerelve, melynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza az előre meghatározott telefonszámokat és segélykérő üzenetet küld azokra, információval.

Az egyik olyan helyzet amikor segítséget kell hívni az lehet, amikor leesik a lépcsőn, vagy elcsúszik a jégen. Az ilyen esetekre a telefon esésérzékelővel van felszerelve. Az okos szenzor képes kiértékelni, hogy esésről van szó és automatikusan tárcsázni kezdi az előzetesen beállított számokat és megkezdi az SMS-ek küldését. Téves riasztás esetében a funkció egyszerűen kikapcsolható. Ennek köszönhetően ez a készülék minden hasonló helyzetre fel van készítve, ezzel növelve a felhasználó biztonságát. A könnyű hívásokért a telefon fényképes névjegyek funkcióval van ellátva. Nyolc kiválasztott névjegyhez csatolhatóak fényképek, melyek megkönnyítik a hívó fél azonosítását. A fényképes névjegyek kínálatának előhívásához egyszerűen elég egy gomb megnyomása. További tíz névjegyhez pedig hozzárendelhetőek gyorstárcsázási gombok, melyek a 2-9 számoknak és az M1 és M2 gomboknak felelnek meg. Ezzel jelentősen megkönnyítve a telefon használatát a felhasználó számára.

A telefon FM rádióval rendelkezik, amely bárhol bármikor elérhető. A rádió használatához nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatni mivel az antenna már bele van építve a telefonba. Ezzel is megkönnyítve a mindennapos használatot.

Jellemzői:
- Kijelző mérete: 2,4"
- Kijelző típusa: TFT
- Felbontás (pixel): 320 x 240
- Magassága: 120 mm
- Szélessége: 58 mm
- Vastagsága: 14 mm
- Súlya: 93 g
- Akkumulátor kapacitása: 1000 mAh
- Akkumulátor típusa: Li-Ion
- Színe: Fekete
- Technológiák: 2G

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Evolveo EP-650 Easy Phone XG Mobiltelefon #fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: