Betöltés...

PanzerGlass Ultra-Wide Fit iPhone 14 / 13 Pro / 13 6,1" Privacy Screen Protection antibakteriális Easy Aligner képernyővédő fólia

Ár: 12.900 Ft

Privát üzenetek. Banki adatok. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel a titkai biztonságban vannak a vonaton, a buszon vagy az irodában melletted ülő emberek kíváncsi tekintetétől. A speciálisan kialakított adatvédelmi szűrő gyakorlatilag láthatatlanná teszi a képernyő tartalmát mindenki számára, kivéve Önt.

A véletlen ütközések a zsebében lévő éles szélű veszélyekkel szemben vagy a kőkemény járdára való zúzós esések sem jelentenek ellenfelet ennek a karc- és ütésálló képernyővédőnek, amely magas szintű esésvédelmet nyújt. Sőt, még maszatmentes, antibakteriális hatású bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatok nyomait, és elpusztítja a gyakori felületi baktériumok akár 99,99%-át.

A képernyővédőhöz egy EasyAligner tartozék jár, amely olyan egyszerűvé teszi a telepítést, hogy elsőre tökéletesen elvégezheti... még akkor is, ha nem ért hozzá. És ha egyszer már felhelyezted, soha többé nem kell attól tartanod, hogy a telefonod a földre zuhan. Lehet, hogy ez nem fog megtörténni, de ha mégis, sajnálni fogod, hogy nem kattintottál a "kosárba" gombra.

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő a telefon teljes elülső felületét lefedi, miközben még mindig hagy helyet a toknak. Teljes és kristálytiszta rálátást biztosít a képernyőre, és FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

Ultra-Wide FiKarcálló = Megvédi készülékét a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól.Ütésálló = Megóvja készülékét a mindennapi tapogatózástól, leejtéstől és a képernyő megrepedésétől.Egyszerű telepítés = Olyan könnyen telepíthető, hogy még akkor is meg tudod csinálni, ha nem vagy nagyokos.|Mellékelt EasyAlignerAdatvédelmi szűrő = Gyakorlatilag láthatatlanná teszi a képernyő tartalmát a melletted ülők számára, így biztonságban tartva azt a kíváncsi szemek elől a vonaton, a buszon vagy az irodában.Gyémánt erősség - legerősebb = A gyémánt erősség a készülék legjobb barátja - és az abszolút legerősebb üvegünk.Antibakteriális = Az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabványnak megfelelően bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium 99,99%-át.Ujjlenyomatálló = Taszítja az olajat és a vizet, csökkentve az ujjlenyomatok, valamint a szennyeződések, a fertőtlenítő gél és a kézkrém nyomát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "PanzerGlass Ultra-Wide Fit iPhone 14 / 13 Pro / 13 6,1" Privacy Screen Protection antibakteriális Easy Aligner képernyővédő fólia" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: