Betöltés...

Angol kozep es emelt erettsegire felkeszites

Ár: 7.000 Ft

Angol nyelvi érettségi előkészítő
Ha az érettségi vészesen közelít, akkor sem kell aggódnod, nincs okod a pánikra. Az érettségi előkészítő nyelvtanfolyamon leveszem a válladról az önálló felkészülés terhét. Nem kell kétségbe esned! Az órákon célirányosan olyan feladatokat oldunk meg és gyakorlunk, amelyek segítségével nem érhet meglepetés a nagy napon.

Mindennapos élethelyzetek, szituációk gyakorlása

A tizenévesek angol vizsgájánál nemcsak a nyelvtudás, de a tájékozottság is sokat nyom a latba. Rengeteg hírt, cikket használnak az érettségiben is, ezért fontos, hogy rendelkezzenek a fiatalok a nyelvtudáson felül valamilyen általános műveltséggel, vagyis hogy tudják, mi történik a nagyvilágban és miért. Ha nincs elképzelésük arról, amiről a szövegértési feladat szól, nem tudják helyesen megoldani! Amit magyarul sem tudnak és értenek, arról angolul hogyan tudnának számot adni?Most még van lehetőséged beiratkozni az érettségi előkészítő nyelvtanfolyamra! Az utolsó alkalommal próba érettségi vizsgát tartunk, amivel lemérheted a tudásszintedet.

Fontos!! A középfokú nyelvvizsga és az emelt szintű érettségi megfeleltethető egymásnak. Ha az emelt nyelvi érettségi minimum hatvan százalékosra sikerül, akkor az iskola igazolja a középfokú nyelvvizsga teljesítését. Azonban a középfokú nyelvvizsga összességében könnyebb, mint az emelt szintű érettségi, tehát érdemesebb az angol kétszintű érettségi előtt,inkább középfokú nyelvvizsgát tenni.
ONLINE IS!
http://www.tanuljangolt.hu
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Angol nyelv
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Angol kozep es emelt erettsegire felkeszites" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Miszlai Éva