A Dr. Oetker Finesse Reszelt Narancshéjjal süteményeket, krémeket, töltelékeket, desszerteket ízesíthetünk. A friss narancshéjból készült sütési hozzávaló, szőlőcukorral és...
A Dr. Oetker Finesse Reszelt Citromhéj intenzív, természetes citromos ízt ad a süteményeknek és desszerteknek. A citromhéjat és szőlőcukrot tartalmazó sütési kellék kíváló...
Dr. Oetker Expressz Élesztő szárított sütőélesztő és egyéb térfogatnövelő szer tartalmának köszönhetően olyan édes és sós kelt sütemények készítéséhez használható,...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Az aromát sütemények és desszertek ízesítésére, ízeinek intenzívebb kiemeléséhez ajánljuk. Javasolt adagolás: 4 ml (kb. 2 teáskanál) 500 g liszthez, 2 ml = (kb. 1 teáskanál) 500...
Tejszínhab állagának javítására. Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez. Tipp: Ha a tortalapot töltés előtt megszórod habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...