Betöltés...

Endless Space 1 + 2 Definitive Edition Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.377 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Endless Space Definitive Edition

- Endless Space alapjáték

- Amplitude jelvény

- GAMES2GETHER pontok

- Disharmony kiegészítő

- Endless Space 2 Definitive Edition

- Endless Space 2 alapjáték

- Vaulters kiegészítő

- Supremacy kiegészítő

- Untold Tales kiegészítő

- Symphony kiegészítő

- Harmonic Memories kiegészítő

- Celestial Worlds kiegészítő

- Penumbra kiegészítő

- Awakening kiegészítő

- Dark Matter kiegészítő





ENDLESS Space

Az ENDLESS Space egy körökre osztott stratégiai játék, amely az űrgyarmatosítás korát öleli fel az Endless univerzumban, ahol a civilizációd minden aspektusát irányíthatod, miközben a galaktikus uralomra törekszel.



Dust

Ez a galaxis ősi, és az első intelligens élet az általunk Endlessnek nevezett civilizáció volt. Jóval azelőtt, hogy a mi szemünk a csillagokra pillantott volna, ők repültek a csillagok között, bár ebből a népből már csak az maradt meg, amit mi Dust-nak hívunk. Ez az elszórtan vagy elfeledett templomokban talált anyag egykoron hatalmat adott az admirálisoknak és a galaktikus kormányzóknak. A galaxis azé a frakcióé lesz, amelyik képes átvenni az irányítást a Dust felett, és feltárni a titkait...



Egy született vezető

Vezesd a tizenkét civilizáció egyikét, miközben a galaktikus uralomra törekszel. Uralni fogod az egész galaxist a kifinomult kereskedelem és diplomácia segítségével, felfedezed az univerzum minden szegletét, hogy hatalmas műtárgyakat és nyersanyagokat találj, elárasztasz más civilizációkat fejlett technológiáiddal, vagy hatalmas armadákkal pusztítod el ellenségeidet?



Végtelen felfedezni való

Több száz felfedezésre váró csillagrendszer, különböző bolygótípusok, kiaknázásra váró luxuscikkek és stratégiai erőforrások, a Porban rejlő rejtélyek, amelyeket el kell sajátítanod, és egy sor furcsa tudományos jelenséggel kell megküzdened, így a játékos nem lesz híján a kihívásoknak. Bérelj hősöket, hogy flottaadmirálisok vagy rendszerkormányzók legyenek, és fedezz fel öt hősosztályt és azok egyedi képességfáit és specializációit.



Űropera

Tapasztald meg az ENDLESS Space-t a legmodernebb grafikával és kezelőfelülettel rendelkezik, válts a stratégiai harci döntések és a hosszú távú tervezés között. Optimalizálj minden flottát a vitatott csillagok körüli epikus csatákhoz. Alkoss tökéletes kombinációkat civilizációnként több tucat egyedi hajóból. Testre szabhatod a hajódat modulokkal, fegyverzettel, hajtóművekkel és speciális modokkal. A játékosnak rengeteg választási lehetősége van arra, hogyan tudja a legjobban elpusztítani vagy elriasztani az ellenséget.



Vedd fel a harcot az univerzummal

Játssz akár hét ellenféllel szemben, és építs - vagy bonts - szövetségeket tetszés szerint. Számíts arra, hogy az Adaptive Multi-Agent System (AMAS) rendszernek köszönhetően igazi kihívással kell szembenézned, amikor AI ellenfelek ellen játszol. Fedezd fel az innovatív és dinamikus szimultán, körökre osztott játékmenetet. Engedélyezze az azonnali beugrást a folyamatban lévő online játékokba. Határozd meg saját, egyéni civilizációidat, és szállj szembe a barátaid által létrehozott civilizációkkal.



Végtelen újrajátszhatóság

Irányítsd minden új játék terjedelmét, a gyors összecsapástól a végtelen háborúig. Generálj végtelen számú véletlenszerű galaxist, ahol minden indítással új kaland kezdődik. Módosítsd a méretet, az alakot, a sűrűséget, a kort és még sok mást, hogy megteremtsd az ideális galaxisodat. Válassz a különböző győzelmi feltételek közül, és menet közben igazítsd ki a stratégiádat.







ENDLESS Space 2

Az ENDLESS Space 2 egy stratégiai űropera egy titokzatos univerzumban. Történeted egy olyan galaxisban bontakozik ki, amelyet először az "ENDLESS" néven ismert istenszerű lények kolonizáltak, akik évezredekkel ezelőtt felemelkedtek és elbuktak. Róluk már csak misztikus romok, hatalmas ereklyék és egy különös, szinte mágikus anyag, a Dust maradt meg.



Még egy kör

Az ENDLESS Space 2 új szintre emeli a klasszikus "még egy kör" formulát. Titokzatos csillagrendszereket fedezhetsz fel, ősi fajok titkaira bukkanhatsz rá, távoli bolygókon építhesz kolóniákat, kereskedelmi útvonalakat használhatsz ki, elképzelhetetlen erejű fejlett technológiákat fejleszthetsz ki; és természetesen új életformákkal találkozhatsz, amelyeket meg kell értened, tárgyalnod vagy meghódítanod. Vezetőként soha nem látott módon kell irányítanod a népességedet, amely dinamikusan reagál a döntéseidre és a környezetére, politikai pártokon keresztül fejezi ki akaratát, és diktálja a törvényeket, amelyeket a szenátusod elfogadhat. Szeretett tiszta vezető leszel, vagy a saját érdekedben manipulálod a népességedet?



Epikus űrcsaták

Nézd, ahogy vadászgépeid hatalmas cirkálók mellett repülnek el, miközben lézerek szaggatják szét a hajótestüket epikus, valós idejű űrcsatákban. A részletes utólagos jelentések segítenek a stratégiádat a következő összecsapásokhoz igazítani. Tervezd meg hajóidat, állítsd össze flottáidat, és gondosan igazítsd ki a haditerveidet, hogy legyőzd ellenségeidet. Ha úgy gondolod, hogy mindent megtettél, indulj online hét másik játékos ellen.



Stratégiai űropera

Merülj el az ENDLESS univerzumban. A galaxis a Dustot irányító és titkait feltáró civilizációé... de vajon az ENDLESS egyedül volt a galaxisban? Mi a Dust valódi eredete? Vezesd a nyolc civilizáció egyikét, amelyek mindegyike egyedi játékstílus-affinitással és történeti küldetéssel rendelkezik, és építs nagy csillagbirodalmakat, amelyek képesek ráerőltetni elképzelésedet a galaxisra! Tudj meg többet az Academy-ről és a benne lévő hatalmas hősökről, akiket toborozhatsz és kiképezhetsz, hogy flottaadmirálisokká, rendszerkormányzókká vagy befolyásos szenátorokká váljanak.



Amplified Reality

Bármikor nyomd meg az "Space" gombot, hogy aktiváld az Amplified Reality nézetet, és mélyreható kontextuális információkat tárj fel a rendszereidről, a kereskedelmi útvonalakról, a diplomáciai álláspontokról, sőt, még a hajód statisztikáiról is a csata alatt!







Vaulters

A szívós és makacs Vaulterek elhagyták a haldokló Auriga bolygót, hogy új esélyt kapjanak egy olyan hely megtalálására, amelyet végre otthonuknak nevezhetnek.



Supremacy

Ismerd meg a Hissho-t, egy militarista frakciót, amely birodalmának kiterjesztésére és az útjukba állók leigázására összpontosít.



Untold Tales

Még ha nem is ők a galaxis vezető erői, a kisebb frakcióknak akkor is megvannak a maguk hősei és történeteik: hallgasd meg őket.



Lost Symphony

A Harmony visszatért. Ennek a kisebb frakciónak az utazói a nyersanyagok kiaknázásának szakértői, és felbecsülhetetlen értékű szövetségesek lesznek. Hét exkluzív zeneszámot is tartalmaz.



Harmonic Memories

Élvezd az eredeti Endless Space kilenc felújított zeneszámát, valamint egy új Harmony Hero: FES2 Reflects című zeneszámot.



Celestial Worlds

Az Academy vezetőjének befolyása meginog, és a Restless Heroes kezdenek felemelkedni... ez az epikus, többszörös véget érő küldetéssorozat minden döntésedet számításba veszi.



Penumbra

Az Umbral Choir frakció általában nem avatkozik bele a galaxis többi lakójába, de még ők sem hagyhatják figyelmen kívül a halálsikolyát.



Awakening

A Nakalim frakció egykor hatalmas galaktikus birodalom volt isteneik, a Lost vezetése alatt. Amikor az Lost-okat megölték, a Nakalim kegyvesztetté vált. Most arra törekszenek, hogy visszaszerezzék ősi területeiket.



Dark Matter

Tizenkét új történeti küldetéssel nyomozhatsz ősi rejtélyek után és... kevésbé ősi problémák után is, amelyeket birodalmad engedetlen alattvalói okoznak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Endless Space 1 + 2 Definitive Edition Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: