Betöltés...

Metro 2033 (EU)

Ár: 35.670 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A poszt-apokaliptikus Moszkva széttört metrójában található a 2033-as metró az intenzív földalatti túlélés története, ahol az emberiség sorsa a kezedben nyugszik.



2013-ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította, amely szinte az egész emberiséget megsemmisítette, és a föld felszínét mérgező pusztává változtatta. A túlélők maroknyi része a moszkvai földalatti mélységében kapott menedéket, és az emberi civilizáció új sötét korszakba lépett.



Az év 2033. Egy egész nemzedék született és nőtt fel a föld alatt, és ostromolt metróállomás-városok a túlélésért küzdenek egymással és a kint váró mutáns borzalmakkal.



Artiom vagy, a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelkedett. Soha nem merészkedtünk túl a metróállomás-város határain, egy sorsdöntő esemény kétségbeesett küldetést indít el a metrórendszer szívében, hogy figyelmeztesse az emberiség maradványait egy szörnyű fenyegető veszélyre. Utazása a metró alatti elfeledett katakombákból vezet a fenti elhagyatott pusztákba, ahol cselekedetei meghatározzák az emberiség sorsát.



Főbb jellemzők:



- A Metro 2033 egy magával ragadó, hangulatos első személyű lövöldözős élmény, amely csúcstechnológiával működik, teljes DX10 és NVIDIA PhysX támogatással a csúcskategóriás játék PC-k számára, hihetetlen látványt nyújtva

- Tanúja lehet egy széttört társadalom állandó félelmében élő mindennapi borzalmaknak

- Bátor az alagutak sötétsége, ahol mutánsok vadásznak zsákmányukra, és kísérteties szellemek leselkednek rájuk

- Fedezze fel az elhagyatott városfelületet, bízva gázálarcában és puskájában, hogy megvédje Önt a mérgezett világtól és az ott kóborló lényektől

- Acélozza meg idegeit, és készüljön fel arra, hogy szembenézzen a várakozó rémekkel



Dmitrij Glukhovszkij nemzetközileg legnépszerűbb regénysorozata alapján

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Metro 2033 (EU)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: