Betöltés...

Sid Meier's Civilization VI: Anthology (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.624 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Civilization VI: Anthology tartalma:

- Civilization VI alapjáték

- Civilization VI: Rise and Fall kiegészítő

- Civilization VI: Gathering Storm kiegészítő

- New Frontier Pass

- Leader Pass

- Vikings Scenario kiegészítő csomag

- Poland Civilization and Scenario kiegészítő csomag

- Australia Civilization and Scenario kiegészítő csomag

- Khmer and Indonesia Civilization and Scenario kiegészítő csomag

- Persia and Macedon Civilization and Scenario kiegészítő csomag

- Nubia Civilization and Scenario kiegészítő csomag

- Maya & Gran Columbia kiegészítő csomag

- Ethiopia kiegészítő csomag

- Babylon kiegészítő csomag

- Vietnam & Kublai Khan kiegészítő csomag

- Portugal kiegészítő csomag

- Teddy Roosevelt Persona kiegészítő csomag

- Catherine de Medici Persona kiegészítő csomag





A Civilization VI során új módon formálhatod a játék világát: birodalmaddal az egész térképet meghódíthatod, fejlesztheted néped kultúráját, és a történelem legkiválóbb vezetőivel versenghetsz, miközben egy olyan civilizáció létrehozásán munkálkodsz, amely kiállja az idők próbáját.



Eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier által létrehozott Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, amelynek játékosainak célja, hogy egy olyan birodalmat hozzanak létre, amely kiállja az idők próbáját. Légy a világ vezetője: hozd létre és irányítsd saját civilizációdat a kőkorszaktól egészen a digitális korig! Uralkodj a történelem legkiválóbb vezetőinek kortársaként, miközben hadat viselsz, diplomáciai kapcsolatokat építesz, fejleszted néped kultúráját, és a valaha látott leghatalmasabb civilizációt építed.



A Civilization VI új lehetőségeket kínál a világgal való interakciókra: a városok most már terjeszkedhetnek a térképen, a technológiai és kulturális kutatások segítségével új előnyökhöz juthatsz, a többi birodalom vezetői pedig saját céljaik megvalósításán dolgoznak történelmi tulajdonságiaknak megfelelően, miközben az ötféleképpen megszerezhető győzelem eléréséért versengtek egymással.







Civilization VI: Rise and Fall

Ez a kiegészítő új döntéseket, stratégiákat és kihívásokat kínál a játékos számára. Új rendszereket vezet be, valamint a már meglévőket is kibővíti. Ezen felül 5 új civilizációval, 9 új vezetővel számos új egységgel, kerülettel, csodákkal, épületekkel és még sok mással egészíti ki a játékot. Menedzseld városaid lojalitását, fogadj fel kormányzókat, fedezd fel az új kontinenst az új kiegészítőben. Ezen felül egy vizuális utazás keretein belül visszanézheted a civilizációd életútját, annak minden fontosabb pillanatával.







Civilization VI: Gathering Storm

A játék második kiegészítőjében a téged körülvevő világ előbb, mint valaha. Törj utat népednek a győzelembe új, fejlett technológiák és mérnöki projektek kifejlesztésével, valamint a világkongresszusban zajló globális tárgyalások során. A játékbeli döntéseid befolyásolják a világ ökoszisztémáját, és az egész bolygó jövőjére is hatással lehetnek. Természeti katasztrófák, például áradások, viharok és vulkánok dúlhatják fel a városaidat, pusztíthatják el fejlesztéseidet és körzeteidet, de elmúlásuk után akár kedvező hatással is lehetne a földjeidre. Az új rendszerek mellett a Civilization VI: Gathering Storm nyolc új civilizációt és kilenc új vezetőt mutat be, többek között a magyar népet is, Mátyás király vezetésével. Hét új világcsoda építhető, valamint számos új egység, körzet, épület és fejlesztés érhető el.







New Frontier Pass

Építsd fel az eddigi legnagyobb birodalmad a Civilization VI: New Frontier Pass-el, amely bevezet nyolc új civilizációt, kilenc új vezért, valamint egy sor új játéktartalmat, köztük hat új játékmódot. A játékmódokban további tartalmak lehetnek, például új egységek, épületek vagy fejlesztések, melyeket a beállításoknál ki/be lehet kapcsolni, ha jelentős változtatásokat eszközölnél a játékszabályokban. Játssz a történelemből és mítoszokból toborozható hősökkel, az Apokalipszis módban felturbózott természeti katasztrófákkal, vagy titkos társaságokkal, amelyek fejleszthetik vagy alááshatják birodalmadat. Ez a tartalomcsomag 8 új civilizációt és 9 új vezetőt is tartalmaz, valamint új egységek, épületek, csodák és egyebek komoly palettáját.







Leader Pass

A Civilization VI: Leader Pass segítségével most még több nagy történelmi alak szerepében teheted próbára képességeidet. I. Erzsébet angol királynő, Ramszesz egyiptomi fáraó, valamint Abraham Lincoln amerikai elnök csak néhány példa a 12 legendás uralkodó közül, akik most először érhetők el a játékban. Emellett hat jól ismert vezér is vár, ezúttal azonban vadiúj képességekkel és célokkal felvértezve. Szövetségre lépsz a barbárokkal, mint Kína egyesítője, Csin Si Huang-ti? Vagy Szaladin szultán bőrébe bújva háborúzol Arábiában? Esetleg te leszel a kultúra aranykorának szülőatyja, a Mali Birodalom alapítója, Sundiata Keita? Most minden eddiginél több lehetőséged van létrehozni a világ legnagyobb felségterületét, miközben 18 újabb legendás karakter oldalán vagy ellen játszhatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sid Meier's Civilization VI: Anthology (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: