Betöltés...

Scum: Character Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.879 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Scum: Character Bundle tartalma:

- Scum alapjáték

- Danny Trejo karakter csomag

- Luis Moncada karakter csomag





A SCUM célja, hogy továbbfejlessze a többjátékos nyílt világú túlélőjátékot a karakter testreszabásának, irányításának és fejlődésének eddig nem látott szintjével, ahol a tudás és a készségek a végső fegyverek a hosszú távú túléléshez. A hardcore túlélés módszeres tervezését és irányítását a mindenki számára bármikor elérhető, opcionális PvP "hálózati eseményekkel" kombinálva a SCUM egyedülálló egyensúlyt teremt a komplex szimuláció és az intenzív akció között a túlélőjáték következő generációjában.



Komplex szimuláció

A SCUM több tucat összetett rendszert használ, hogy a játékosok olyan mélyen belemerülhessenek karakterük irányításába, amennyire csak akarnak. A játékosok a karakterük anyagcseréjét, a mozgás közbeni tehetetlenséget és még azt is szabályzó rendszereken keresztül, hogy milyen gyorsan száradnak a ruharétegek a testre és le a testről, elmélyedhetnek a túlélés apró részleteiben. Az ördög a részletekben rejlik...



Hatalmas táj

Járd be és fedezd fel a 225 négyzetkilométeres terepet, amely sűrű erdőket, festői strandokat, nyugodt mezőket, elhagyott városokat és lepusztult repülőtereket foglal magában. Minden helyszín saját történetet mesél, és tele van vadállatokkal és veszélyekkel. a hatalmas terep gyalog, szárazföldi járművekkel, hajókkal vagy repülőgépekkel járható be.



PvP hálózati események

Egy gombnyomással beléphetsz a TEC1 folyamatos hálózati eseményeibe, és a sziget elzárt területeire kerülhetsz, ahol a PvP-játékok vadregényes küzdelmei zajlanak. Jelentkezz önkéntesnek egy eseményre, és szállj szembe más foglyokkal, ahol a túlélők számára a hírnévpontok és a nagy értékű zsákmány a tét.



Bővülő játékmenet

Míg a SCUM jelenlegi verziója már tartalmazza az alapvető barkácsolási, harci és testreszabási rendszereket, a funkciók és a játékmenet folyamatosan bővülni fog, hogy fejlettebb mechanikákat, változatosabb játékmenetet és egy metanarratívát tartalmazzon a játékosok számára, hogy küldetéseket teljesítsenek annak reményében, hogy egy nap kijuthatnak a szigetről....



Online többjátékos mód

Élj túl akár 64 játékossal egy szerveren, a saját szerver bérlésének lehetőségével közvetlenül a játék menüjéből.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Scum: Character Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: