Betöltés...

Combat Mission: Fortress Italy - Gustav Line (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.685 Ft



A JÁTÉKRÓL

A CMFI Gustav Line modul az olasz szárazföldért folytatott kétségbeesett harcot mutatja be, amely Salerno, Anzio és Monte Cassino körül zajlik, és Róma 1944. június 4-i elfoglalásában csúcsosodik ki. A szicíliai Husky hadművelet nemzetközösségi oldala is lenyűgöző részletességgel van ábrázolva. Az összes német és amerikai haderő frissítve van, hogy tükrözze a szicíliai hadjárat óta bekövetkezett formációs és felszerelési változásokat. Vadonatúj formációk és felszerelések fedik le az elit Fallschirmjägereket és az Egyesült Királyság, Kanada, Lengyelország és Új-Zéland harci alakulatát.



Epikus csaták

Az 1944. június 4-ig tartó kiterjesztés lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a part menti kimerítő harcokat, mint például Anzio, valamint az epikus csatákat a hegyvidéki belső területeken, mint például Monte Cassino. A gondosan felkutatott nemzetközösségi erők drámaian megnövelik a Fortress Italy-ban megtapasztalható csaták mélységét és változatosságát.



Jellemzők:

- 4 kampány

- 18 önálló csata

- Nagyszámú Quick Battle térkép

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Combat Mission: Fortress Italy - Gustav Line (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: