Betöltés...

Ground Control Anthology (Digitális kulcs - PC)

Ár: 32.825 Ft



A JÁTÉKRÓL A Ground Control: Anthology tartalma:

- Ground Control teljes játék

- Ground Control: Dark Conspiracy kiegészítő





Ground Control

A Ground Control egy valós idejű stratégiai játék. A csapatok egy teljesen háromdimenziós csatatéren tevékenykednek. A látótávolság, a terepfedettség és a terepelőny mind szerepet játszik. A táborparancsnokok könnyedén nagyíthatnak és kicsinyíthetnek a magas kilátókból, hogy stratégiai rálátásuk legyen a csatatérre, egészen a részletes, egyedi egységekig.



Történet

2419-ben a háborút betiltották a Földbolygón, ezután a konfliktus a csillagok közé költözött. A gyarmatosított világokon a Mega - korporációk végtelen csatákat vívnak a kétségbeesetten szükséges földek és erőforrások feletti ellenőrzésért. Két egymással versengő vállalat háborút indított egy távoli világért. Azt hitted, hogy ez a Krig-7b-ért folyó csata csak egy újabb bozótháború a Crawen Industries és az Order of the New Dawn közötti, régóta tartó vita során. De ezúttal minden másképp lesz...



Győzelem az egyetlen célod

A hírneved, mint briliáns katonai taktikus és rettenthetetlen vezető, nem maradt észrevétlen. A munkaadód, a Craven Industries téged választott ki, hogy egy szárazföldi és légi erőkből álló hadsereg parancsnoka legyél, amelyet a távoli Krig-7b világára telepítenek.







Ground Control: Dark Conspiracy

Az alapjáték befejezése után játszódik, és Sarah Parker őrnagy történetét folytatja, akinek egy csapat zsoldost kell toboroznia, hogy segítsenek neki megszökni a Krig-7b bolygóról.



Új tartalom

A legnagyobb újdonságok egy teljesen új frakció, a Phoenix Mercenaries, és egy 15 küldetéses egyjátékos kampány, amely kibővíti az eredeti történetet. További változások közé tartoznak az extra többjátékos pályák, néhány további egység a meglévő frakciókhoz és több tereptípus.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ground Control Anthology (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: