Betöltés...

Batman: Arkham Knight Premium Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.460 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Batman: Arkham Knight Premium Edition tartalma:

- Season of Infamy: Most Wanted kiegészítő

- Crime Fighter Challenge csomag #1

- Crime Fighter Challenge csomag #2

- Crime Fighter Challenge csomag #3

- Crime Fighter Challenge csomag #4

- Crime Fighter Challenge csomag #5

- 2016 Batman v Superman Batmobile csomag

- Batman Classic TV Series Batmobile csomag

- Robin és Batmobil kinézetek csomag

- 2008 Tumbler Batmobile csomag

- 1989 Movie Batmobile csomag

- Harley Quinn történet csomag

- WayneTech Track csomag

- Red Hood történet csomag

- Bat-Family kinézet csomag

- Eredeti Arkham Batmobil

- Catwoman's Revenge történet csomag

- A Matter of Family történet csomag

- GCPD Lockdown történet csomag

- A Flip of a Coin történet csomag

- 1970-es Batman Batmobil-kinézet

- Dark Knight Returns kinézet Batman számára

- Riddler Batmobil kinézet

- 1st Appearance kinézet Batman számára

- Prototype Batmobil kinézet

- Batman Flashpoint kinézet

- Batman Beyond kinézet





A Batman: Arkham Knight a Rocksteady Studios díjnyertes Arkham-trilógiájának epikus befejezéséhez érkezik. A kizárólag New-Gen platformokra fejlesztett Batman: Arkham Knight büszkén mutatja be a Rocksteady által egyedileg tervezett Batmobile változatát.



Légy te a Batman

Éld át a teljes Batman-élményt, ahogyan a Dark Knight belép a Rocksteady Arkham-trilógia befejező fejezetébe. A Batmobile bevezetésével és az olyan jellegzetes funkciók fejlesztésével, mint a FreeFlow Combat, a lopakodás, a kriminalisztika és a navigáció, úgy lehetsz a világ legjobb nyomozója, mint eddig még soha.



A Batmobile

A Batmobile egy teljesen új és eredeti dizájnnal kel életre, amely egyedi vizuális megjelenéssel, valamint high-tech kütyük teljes skálájával rendelkezik. Ez a legendás jármű, amelyet úgy terveztek, hogy teljes mértékben vezethető legyen az egész játékvilágban, és képes legyen átalakulni a nagy sebességű üldözési módból katonai szintű harci módba, a játék tervezésének középpontjában áll, és lehetővé teszi, hogy hihetetlen sebességgel száguldozz az utcákon Gotham City legveszélyesebb gonosztevőit üldözve. Ez az ikonikus jármű minden tekintetben kiegészíti Batman képességeit, a navigációtól és a helyszíneléstől kezdve a harcig és a rejtvényfejtésig, valódi és zökkenőmentes érzést keltve az ember és a gép egyesülésében.



A Rocksteady Arkham-trilógiájának epikus befejezése

A Batman: Arkham Knight mindent elsöprő háborút hoz Gotham City-be. A Batman: Arkham Asylum-ban lezajlott gázolásos összecsapások, amelyek a Batman: Arkham City-ben a rabok elleni pusztító összeesküvéssé eszkalálódtak, a végső leszámolásban csúcsosodnak ki Gotham jövőjéért. A Scarecrow kegyelmének kiszolgáltatva a város sorsa a tét, miközben csatlakozik hozzá az Arkham Knight, egy teljesen új és eredeti karakter a Batman-univerzumban, valamint a többi hírhedt gonosztevő, köztük Harley Quinn, a Pingvin, Two-Face és a Riddler.



Fedezd fel Gotham City egészét

Most először lesz lehetőséged arra, hogy egy teljesen nyitott és szabadon bejárható játékvilágban fedezd fel egész Gotham City-t. A Batman: Arkham City-nél több mint ötször nagyobb Gotham City-t ugyanazzal a bensőséges, kézzel kidolgozott részletességgel keltették életre, amelyről az Arkham-játékok jól ismertek.



Új harc és kütyü funkciók

Az új "siklás közbeni kütyük" képesség lehetővé teszi Batman számára, hogy olyan kütyüket használjon, mint a batarang, a grapnel pisztoly vagy a line launcher siklás közben, míg Batman használati öve ismét megújult, és olyan új kütyükkel bővül, amelyek kibővítik a kriminalisztikai nyomozás, a lopakodó behatolás és a harci képességek lehetőségének tárházát.







Season of Infamy: Most Wanted

Játssz Batman-ként a Season of Infamy: Most Wanted kiegészítő segítségével. Legendás szupergonoszok támadják meg Gotham City-t. Ezekben a történeti küldetésekben a Dark Knight a legveszélyesebb szuperbűnözőkkel néz szembe, miközben Gotham utcáin továbbra is káosz tör ki. Ez a csomag 4 különálló küldetést tartalmaz, amelyekben Ra's Al Ghul, a Mad Hatter, Killer Croc és Mr. Freeze teljesen új történeti szálakkal szerepelnek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Batman: Arkham Knight Premium Edition (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: