Betöltés...

Palworld (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.390 Ft



A JÁTÉKRÓL

Harcolj, gazdálkodj, építkezz és dolgozz együtt a "Pals" nevű titokzatos lényekkel ebben a teljesen új többjátékos, nyílt világú túlélő- és barkácsoló játékban!



Túlélés

Egy olyan zord környezetben, ahol kevés az élelem és gonosz orvvadászok garázdálkodnak, minden sarkon veszély leselkedik ránk. A túléléshez óvatosan kell eljárnod, és nehéz döntéseket kell hoznod... még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell enned a saját Pals-odat, amikor eljön az idő.



Hegyek és felfedezés

A Pals-okat meg lehet ülni, hogy a szárazföldön, a tengeren és az égen is közlekedhess - így a világ felfedezése közben mindenféle környezetet bejárhatsz.



Építési struktúrák

Szeretnél piramist építeni? Küldj egy sereg Pals-t a munkára. Ne aggódj, a Pals-okra nem vonatkoznak a munkaügyi szabályok.



Termelés

Használd a Pals-okat és képességeiket, hogy tüzet gyújtsanak, áramot termeljenek vagy ércet bányásszanak, hogy kényelmes életet élhess.



Gazdálkodás

Egyes Pals-ok jók a magok elültetésében, míg mások a növények öntözésében vagy betakarításában. Dolgozz együtt a Pals-okkal, hogy egy idilli tanyát hozzatok létre.



Gyárak és automatizálás

Az automatizálás kulcsa, hogy a Pals-ok végezzék a munkát. Építs egy gyárat, helyezz el benne egy Pal-t, és ők addig dolgoznak, amíg van élelmük - egészen addig, amíg meg nem halnak.



Dungeon felfedezés

A Pals-okkal az oldaladon még a legveszélyesebb területeket is leküzdheted. Ha eljön az idő, lehet, hogy fel kell áldoznod egyet, hogy megmentsd a bőröd. Ők megvédik az életedet - még akkor is, ha ez a sajátjukba kerül.



Tenyésztés és genetika

Szaporíts egy Pal-t, és az örökölni fogja a szülei tulajdonságait. Kombinálj ritka Pals-okat, hogy létrehozd a legerősebb Pal-t mind közül!



Orvvadászat és bűnözés

A veszélyeztetett Pals-ok vadvédelmi központokban élnek. Lopakodj be és fogj el ritka Pals-okat, hogy gyorsan meggazdagodj! Végül is nem bűncselekmény, ha nem kapnak el.



Többjátékos

A többjátékos mód támogatott, hívj meg egy barátot, és kalandozzatok együtt! És persze harcolhatsz a barátaiddal, és kereskedhetsz is a Pals-okkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Palworld (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: