Betöltés...

BOSTANTEN Női Bőr Hátizsák

Ár: 45.720 Ft



A BOSTANTEN Women Leather Backpack egy stílusos és praktikus választás a nők számára. Készült minőségi bőrből, vastag khaki bélés és professzionális varrások jellemzik, így ebben a hátizsákban minden tárgy rendben tartható. A puha és kényelmes bőr anyagának köszönhetően biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap.





Az arany hardverekkel ellátott, kétutas cipzárral rendelkező bőr hátizsák egy felső fogantyúval is rendelkezik, így könnyedén hordható a kézben. A elegendő kapacitásnak köszönhetően tökéletes mindennapi használatra vagy rövid utazásokra. A hétköznapi hátizsák szabadon kombinálható a mindennapi viselettel, és tökéletes ajándék lehet születésnapra, Valentin napra, Anyák napjára vagy karácsonyra, valamint diplomaosztóra.





A méretei: (H)13.45" x (M)10.5" x (Sz)6.12". Nettó súlya: 1.94 lb (0.88 kg).





A fő tároló kétutas cipzárral záródik, és belül egy kis cipzáras zsebet található a falon. Az utazótáska tágas belsővel rendelkezik, a hátsó részen pedig egy zseb található, amelyben biztonságosan tárolhatja telefonját vagy hitelkártyáit. Emellett az elülső cipzáras zsebben kisebb alapvető dolgokat is tárolhat, mint például a naptejét, pénztárcáját és kulcsait.







Termék áttekintés





A BOSTANTEN női bőr hátizsák egy stílusos és praktikus választás a mindennapi használatra vagy rövid utazásokra. Készült minőségi bőrből, amely puha és kényelmes tapintást biztosít. A vastag khaki bélés és a professzionális kézművesek által varrt részletek garantálják a tartósságot és a minőséget. Ez a hátizsák elegendő helyet kínál a tárgyak rendezett tárolásához.







Technikai adatok





- Anyag: valódi bőr





- Méretek: (H) 26 cm x (Sz) 14 cm x (M) 36 cm





- Nettó súly: 0,88 kg





- Kétirányú cipzár arany hardverrel





- Felső fogantyú a könnyű szállításhoz





- Fő rekesz cipzárral és belső kis cipzáras zsebbel





- Első cipzáras zseb a naptej, pénztárca és kulcsok tárolásához





- Hátsó zseb a telefon vagy hitelkártyák biztonságos tárolásához











Használati utasítás





A BOSTANTEN női bőr hátizsák egyszerűen használható. Csak nyissa ki a cipzárt, és rendezze be a tárgyait a különböző rekeszekbe és zsebekbe. A hátizsákot kényelmesen hordhatja a felső fogantyúval a kezében, vagy vállra akaszthatja a pántok segítségével.







Kinek ajánljuk





A BOSTANTEN női bőr hátizsák tökéletes választás mindazoknak, akik stílusos és praktikus táskát keresnek a mindennapi használatra vagy rövid utazásokra. Ajándéknak is kiváló választás születésnapokra, Valentin-napra, Anyák napjára vagy karácsonyra. A hátizsákot bármilyen napi viselethez könnyedén kombinálhatja.





















Kulcsszavak





BOSTANTEN, női hátizsák, bőr hátizsák, utazáshoz, mindennapi használat, rövid utazás, stílusos, praktikus, ajándék, születésnap, Valentin-nap, Anyák napja, karácsony, kényelmes, tartós, minőségi, divatos


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "BOSTANTEN Női Bőr Hátizsák" című hirdetést látja. (fent)