Betöltés...

ASRock Radeon RX 7800 XT Challenger 16GB OC videokártya (RX7800XT CL 16GO) (RX7800XT CL 16GO)

Ár: 223.990 Ft

Két ventilátor, amelyek erős hűtési teljesítményt biztosítanak, és hűvös marad a játékgép. Kiváló játékélmény biztosítására optimalizálva stílusos és áramvonalas kialakítással.

Úgy tervezték, hogy elkerülje a PCB meghajlását. A díszes kitekintés a grafikus kártyát legendássá teszi vizuálisan. Segít a hűtés fokozásában is a prémium hőpárnák hátoldalán.

Az ASRock vadonatúj csíkos gyűrűs ventilátora több oldalirányú beszívást és jobb légáramlást biztosít a hűtőrendszeren keresztül.

LED jelzőfény díszítette a grafikus kártyát, hogy szebb legyen.

A ventilátor forog, amikor a hőmérséklet magasra megy az optimális hűtés érdekében, és leáll, amikor a hőmérséklet alacsony a teljes csend érdekében.

A hőcsövek konszolidáltak, hogy maximalizálják az egymás közötti érintkezést, valamint a GPU alaplemezét az optimalizált hőelvezetés érdekében.

Hatékonyan szigeteli el a cső és az egymásra helyezett bordák közötti rés teljes lefedését, ezáltal hatékonyan javítja a hőelvezetést.

Távolítsa el a hézagokat az érintkezési területen a hőátadás és a hőhatékonyság maximalizálása érdekében.

A prémium minőségű hőpárna segít az alkatrészek hőjének átadásában a hűtőbordának, javítva a hőelvezetést.

Az ASRock precíz csavarozási nyomatékot alkalmaz a grafikus kártyák összeszerelésekor, hogy optimalizálja a hűtőrögzítési nyomást, hogy javítsa a hőhatékonyságot, miközben elkerüli a GPU-betét károsodását.

A Dr.MOS az integrált teljesítménylépcső-megoldás, amely szinkron feszültségcsökkentési alkalmazásokhoz van optimalizálva! Intelligens, nagyobb áramerősség és akár 50 A folyamatos áram meghajtása minden fázisban, így jobb termikus eredményt és kiváló teljesítményt biztosít.

A hagyományos fojtótekercsekhez képest az ASRock prémium 90A-es fojtótekercsei hatékonyan akár háromszorosára növelik a telítési áramot, így fokozott és javított Vcore feszültséget biztosítanak a grafikus kártya számára.

A NYÁK-rétegekhez csak gondosan kiválasztott rézanyagokat használva a 2 unciás réz NYÁK alacsonyabb hőmérsékletet és nagyobb energiahatékonyságot biztosít a túlhajtáshoz.

Új titokzatos matt fekete és réz színséma, amely illeszkedik az ASRock csúcskategóriás grafikus kártyájának tekintélyes összetevőihez.

Nagy sűrűségű üvegszövet PCB kialakítás, amely csökkenti a NYÁK-rétegek közötti hézagokat, hogy megvédje a grafikus kártyát a nedvesség okozta elektromos rövidzárlatokkal szemben.

Nemcsak a 4K grafikát képes kezelni, hanem támogatja a következő generációs 8K videokimenetet is a tökéletes vizuális élmény érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ASRock Radeon RX 7800 XT Challenger 16GB OC videokártya (RX7800XT CL 16GO) (RX7800XT CL 16GO)" című hirdetést látja. (fent)