Betöltés...

Western Digital WD Blue 3.5" 1TB SATAIII 7200RPM 64MB belső merevlemez

Ár: 24.350 Ft

A WD legmagasabb minőségi és megbízhatósági színvonalára építve, a WD Blue olyan funkciókat és belépő szintű kapacitásokat kínál, amelyek ideálisak a számítástechnikai igényeinek. A WD Blue-t a márka tervezte, és abban a minőségben bíz meg, amelyet elvárhat egy tesztelt, bevált, mindennapi tárolási megoldáshoz.

A modern, klasszikus
WD Blue tárolót a WD eredeti díjnyertes asztali és mobil merevlemezén megtalálható technológiával tervezték és gyártották. A WD Blue megteremti a mindennapi tárolás alapját azáltal, hogy következetesen jobb teljesítményt nyújt az előző generációkhoz képest, miközben sikeresen megőrzi a WD minőségét és megbízhatóságát hat generáció során. A különbség az, hogy a színek soha nem halványulnak el, nemzedékről generációra.

A WD előnye
WD a termékek elindítása előtt kiterjedt funkcionális integritás tesztelésen (FIT) keresztül teszi a termékeket. Ez a tesztelés biztosítja, hogy a termékek következetesen megfeleljenek a WD márka legmagasabb minőségi és megbízhatósági előírásainak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Western Digital WD Blue 3.5" 1TB SATAIII 7200RPM 64MB belső merevlemez" című hirdetést látja. (fent)