Betöltés...

Avatto WT50 3A Okos vízmelegítő termosztát, Wi-Fi, Tuya

Ár: 12.290 Ft

Az Avatto WT50 intelligens termosztát lehetővé teszi a melegítés szabályozását otthonában, irodájában, szállodájában vagy boltjában. 10K B3950 NTC érzékelővel van felszerelve, amely akár 1°C-os hőmérsékleti pontosságért felelős. A Tuya vagy a Smart Life alkalmazáson keresztül csatlakozik okostelefonhoz/táblagéphez, és virtuális asszisztenssekkel is működik.

Szabja testre működését igényeinek megfelelően
A Tuya vagy a Smart Life alkalmazásból beprogramozhatja a termosztát működését. A készülék különböző hőmérséklet-beállításokat támogat 5+1+1 / 5+2 / 7 napig, napi 6 időmóddal. Használhat kézi, automatikus vagy távolléti módot is.

Kényelmes vezérlés
Az Avatto WT50 intelligens termosztát 3 különböző módon vezérelhető. A termék a Tuya alkalmazással működik, amelyet Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonjára vagy táblagépére tölthet le. Ez lehetővé teszi a termék működésének testreszabását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A WT50 hangutasításokkal is vezérelhető - a termosztát kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home, a Yandex Alice stb. technológiával. Használhatja a készülék gombjait is.

Hozzáférés a legfontosabb információkhoz
Az Avatto WT50 másik előnye az LCD kijelző. Ebből megtudhatja a beállított üzemmódot, a hálózathoz való csatlakozást, a beállított hőmérsékletet vagy a biztonsági zár bekapcsolását. Sőt, a termosztát a pontos időt is mutatja. A képernyő fényerejét is beállíthatja, vagy teljesen kikapcsolhatja. Így minden legfontosabb információ kéznél van – csak vessen rá egy pillantást!

További jellemzők
Az Avatto WT50 intelligens termosztát speciális gyerekzárral van felszerelve, amely megakadályozza a gombok használatát. Ez megakadályozza, hogy be- és kikapcsoljon egy nem kívánt funkciót. Ezenkívül vészhelyzet vagy átmeneti áramszünet esetén visszaállítja az utoljára használt beállításokat.



Beleértve
termosztát
használati utasítás
csavarok x2

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Avatto WT50 3A Okos vízmelegítő termosztát, Wi-Fi, Tuya" című hirdetést látja. (fent)