Betöltés...

USB-C to Mini jack 3.5m + USB-C adapter Mcdodo CA-0500, PD 60W (black)

Ár: 9.790 Ft

A Mcdodo adapter egy 2 az 1-ben eszköz, amellyel egyszerre hallgathat zenét és töltheti okostelefonját. Kiváló hangminőséget és gyors PD 60W töltést biztosít. A beépített 3,5 mm-es és USB-C portoknak köszönhetően a legtöbb okostelefonnal és táblagéppel működik.

Kiváló hangzás, kényelmes töltés
A Mcdodo adapter HiFi chippel van felszerelve, amely kristálytiszta, gazdagon részletezett hangzást biztosít torzítás nélkül. Sőt, támogatja a PD 60 W-os gyorstöltést, így körülbelül 1,6 óra alatt feltöltheti a Huawei Mate 40 Pro akkumulátorát. Most egyszerre hallgathat zenét, beszélhet telefonon vagy játszhat, és töltheti készülékét.

Átgondolt tervezés
Az adapter működtetése nem okoz problémát. Miután csatlakoztatta hozzá a fejhallgatót, kényelmesen vezérelheti zenelejátszóját a kábelbe integrált távirányítóról. A készülék Android és iOS rendszerekkel működik, a termék könnyű és kompakt kialakítása megkönnyíti a szállítást és tárolást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Usb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "USB-C to Mini jack 3.5m + USB-C adapter Mcdodo CA-0500, PD 60W (black)" című hirdetést látja. (fent)