Betöltés...

Genesis Pallad 550 17,3" Notebook hátizsák - Fekete

Ár: 22.020 Ft

Tágas és átgondolt belső kialakítás
A hátizsák tágas belseje lehetővé teszi, hogy magával vigye 17,3"-es laptopját és minden szükséges tartozékát a következő játékversenyére. A rendkívül strapabíró és merev kialakítás biztosítja a szállított berendezések teljes biztonságát.

Védőszerkezet
A hátizsák teste strapabíró anyagokból készült, amelyek védelmet nyújtanak a víz és a változékony időjárás ellen. A Pallad 550 hátlapja speciális hálóval és légáramlási csatornákkal rendelkezik, amelyek javítják a viselési kényelmet
különösen a forró napokon.

Egyszerű kialakítás
A megfelelő zseb minden eszközhöz és minden helyzethez. A fő rekeszben számos külön zseb található: egér, egérpad, powerbank, különféle perifériák és fejhallgatók számára. Ezzel szemben az előlapot az irodai kiegészítők, a kulcsok vagy a pendrive rendszerezővel látták el. Csak arra várnak, hogy beteljenek.

Védőzsebek
A játékfelszerelések számára fenntartott hely mellett a Pallad 550 egy könnyen hozzáférhető merevített védőzsebbel is rendelkezik az olyan kényes kiegészítők számára, mint például a napszemüveg. Valamint négy oldalzseb palackozott víz vagy más olyan dolgok tárolására, amelyekhez gyorsan hozzá kell férni. Ezenkívül a telefon oldalsó zsebében a kábelek átvezethetők a hátizsákon kívül és belül is.

Viselje úgy ahogy Ön szeretné
A Pallad 550 minden felhasználó számára maximális viselhetőséget biztosít. A szabályozható pántok lehetővé teszik, hogy a hátizsákot a tested paramétereihez igazítsd. Ráadásul speciális reflektorokkal vannak felszerelve, amelyek magas szintű biztonságot nyújtanak. A hátizsák tetején elhelyezett erős fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Genesis Pallad 550 17,3" Notebook hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)