Betöltés...

Fleshlight Vina Sky Exotica Signature vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A Fleshlight művaginák a kínálatunk alappillérei közé tartoznak. Ezúttal az ázsiai pornósztár, Vina Sky élethű másolatára került a sor, akinek fiatal kora ellenére tucatnyi erotikus videót sikerült leforgatnia. A kifinomult, szűk hüvely minden rajongójának örömet okoz, és még a legtapasztaltabb csődöröket is az orgazmikus magasságokba lövi.

A puha tapintású Superskin anyag a TPE/TPR kategóriába tartozik, az emberi bőrre hasonlít, és önkielégítés közben a férfiak is hasonló érzéseket élnek át mint, amikor az igazi Vinny Sky-al szexelnek. Javasoljuk, hogy játék előtt melegítse fel a belső hüvelyt meleg vízben, hogy a kellemesen meleg mézesbödön üdvözölje a péniszt.

A kemény tokot speciálisan úgy tervezték, hogy ellenálljon az erős behatolásoknak. Az urak ezért egy igazi vadulással kényeztethetik magukat, és két matrac közé illeszthetik a fleshlight fogantyúját, hogy teszteljék a tartósságát.

Az életnagyságú, jól kidolgozott belső szerkezetű vagina az utolsó csepp spermiumig kifacsarja a péniszt, ahogyan Vina Sky is teszi a videóiban. Közvetlenül a bejáratnál a makkot a spirális kiemelkedések izgatják és fáradhatatlanul masszírozzák minden irányba, a hüvely elején és végén. A hüvely közepén egy hosszabb, apró akupresszúrás kiemelkedésekkel teli kamra várja a péniszt, szűkült járatokkal határolva, amelyek újra és újra könyörtelenül izgatják a férfi kantárját.

Ha játszadozás közben a vákuum intenzitásával szeretne játszani, a fogantyú alján található forgószelep segít ebben.

A Fleshlight teljesen vízálló felülettel rendelkezik, így kényeztetheti magát egy orgazmikus rodeóval a pezsgőfürdőben vagy fürdőkádban. A meleg víz ellazítja az elmét és a fáradt izmokat, és érzéki erotikus légkört teremt a szólóakciókhoz és a szenvedélyhez kettesben.

A Fleshlight gyártó termékei prémium minőségére hagyatkozik, ami sajnos a magasabb árban is megmutatkozik. A fleshlightnak kicsit igényesebb a karbantartása, de Vina Sky élethű másolata sok forró pillanattal kompenzálja ezeket az apró hiányosságokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Vina Sky Exotica Signature vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem