Betöltés...

Passion fűző Serara, L–XL

Ár: 23.030 Ft

A Bézs szín olyan első benyomást kelt, mint egy második bőr, egyes nőknél összeolvad a bőrtónusukkal, így úgy néznek ki, mint egy meztelen, gyengéd istennő. Ne tévesszen meg, még egy szelíd tündér is kihúzhatja a karmait, és vad vadállattá változhat.
A Serara Passion fűző elegáns benyomását a fekete éjszaka színű szegélye adja. Kihangsúlyozza a ruhák széleit, és megtöri a modell színmonotonitását. Optikailag karcsúsítja az alakot, ezért nő a női önbizalom.
A pántolás körvonalazza a melleket, és felhívja rájuk a legtöbb férfi figyelmét. A derékrészen és a pocakon lévő övek nőies sziluettet formálnak, ami ellenállhatatlanná teszi a megjelenést.



A melltartóban lévő csontok megtartják a mellek formáját és tartást biztosítanak nekik. A dögös nyakkivágás dögössé teszi a férfiakat, majd szenvedélyes csókok lavinával árasztják el partnerük mellét.
A fűzőbe bevarrt harisnyatartók vannak, amelyek nem válnak le és rajta maradnak   helyen még szenvedélyes játékok alatt is. Optikailag meghosszabbítják a lábakat , és kiemelik paradicsomszerű megjelenésüket.
A fűzővel azonos stílusban varrt, szexi hasítású, rugalmas tanga harmonikus látványt varázsol a női testen.



A Fűzőt egy sor horoggal rögzíti a hátán , hasonlóan a melltartó rögzítéséhez. Tesztelőink először összekötik az elülső kampókat a mellek alatt, majd fordítják a ruhákat hátrafelé. Tehát a nők egyszer-kétszer felöltöznek, és gyorsabban lépnek akcióba, mint azt mondanád, hogy elefánt.
A harisnyakötőt sajnos nem tartalmazza a csomag.   Ezért   látogasson el az elefántharisnya részre, és válassza ki a szexi lábaihoz megfelelő harisnyát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion fűző Serara, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem