Betöltés...

Vibrációs felcsatolható pénisz Multi Orgasm Bendable S távirányítóval (22,8 cm)

Ár: 58.790 Ft

Beleszerettünk a fényűző, felcsatolható péniszbe, a Multi Orgasm Bendable S-be , amely három vibrációs motorral rendelkezik minőségi kialakítása , erős vibrációja és az összes stimulációs alkatrész 100%-os funkcionalitása miatt. A játék két nő megelégedésére és a kötés fűszerezésére alkalmas, melyben a férfiak ívelt vége kiemelkedő hegyével a prosztatát is rontja. A pánt behelyezése után a hölgyek élvezhetik a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását, amelyhez a nyomásstimulátor tökéletesen illeszkedik. Az akár 10 méteres hatótávolságú átlátszó távirányító kellemesebbé teszi a készülék kezelését, és hatékony eszközzé válik az orgazmus vadászatához a partner kezében.
A gyártó úgy helyezte a motorkerékpárt a hevederbe, hogy mindkét fél elégedett legyen játék közben. Az egyik motor a vibrátor hegyében található, ami irritálja a hüvelyt vagy a végbélnyílást, a másik a nyomásstimulátorban rejtőzik, a harmadik pedig a vibráló tojásban található, ami stimulálja viselőjének G-pontját .
Kiemeljük továbbá az integrált rugóval ellátott rugalmas kart , amely a hosszabb behelyező részt a nőcsábítóval köti össze, valamint a vibrációs tojást. Minden nő saját preferenciái szerint állítja be a szerszámot, hogy a nyomásstimulátor fúvókája pontosan a csiklóján feküdjön . A kettős stimuláció viharos orgazmushoz vezet, mint mi. Megállapítottuk, hogy a heveder heveder használata nélkül is a hüvelyben marad , és nem csúszik le a testről rögzítéskor vagy pozícióváltáskor.



A tömör maggal rendelkező készülék kényelmesen behelyezhető. A hölgyek a vibrátor hosszabb végét praktikus fogantyúként használhatják önkielégítéskor .
A bársonyosan puha szilikon is elbűvöli, amely nem okoz allergiás reakciókat, és kenés után tökéletesen siklik.
Minden motorkerékpár 3 csendes vibrációs programot kínál, amelyeket 3 másik intenzitással növelhet.



És mivel a heveder vízálló felülettel rendelkezik, könnyen tisztán tarthatja.
A játék kisütése után modern mágneses USB-kábellel töltheti fel.
A csomagban praktikus vászontáskát is találsz tároláshoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs felcsatolható pénisz Multi Orgasm Bendable S távirányítóval (22,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem