Betöltés...

MyStim Thin Finn dilator elektroszexhez (8 mm)

Ár: 24.945 Ft

Tágító elektrosexhez MyStim Thin Finn magasabb szintre emeli a húgycső stimulációt és a BDSM gyakorlását. Ez az eszköz tapasztalt férfiak kezébe tartozik, és változatossá teszi az egyéni akciókat, de a legjobban akkor fog élvezni, ha együtt játszol . Egy domináns partner szilárd keze alatt, az elektroimpulzusok megalkuvást nem ismerő erejének köszönhetően a legnagyobb erős emberből is szelíd bárány válik.

A kúpos hegy megkönnyíti a behelyezést, és vajszerűen becsúszik a péniszbe. 25 cm-es hosszának köszönhetően a tágító férfiaknál a teljes húgycsövet irritálja és eléri a prosztatát . A sperma gátjaként is működik, mert megállítja az ejakulációt . Játék közben ne feledkezzünk meg a kellő mennyiségű kiváló minőségű síkosítóról, ami nélkül nem jutnánk messzire a férfi büszkeségbe hatolva. Ügyeljen a fokozott higiéniára is. Elkerülheti a kellemetlen gyulladásokat.

A kézzel polírozott, orvosi minőségű alumínium tapintásra olyan sima, mint egy jégkocka. Ez az anyag tökéletesen vezeti az elektromos impulzusokat, és különösen a játékklinikák rajongóinak tetszeni fog. Az eszköz bevezetése előtt felmelegítheti vagy lehűtheti a játékot. A meleg és a hideg hatása még inkább fokozza a játékélményt.

Tágító izom MyStim Thin Finn vízálló , de elektroszex közben kerülje a fürdőszobát. Még ott is megsérülhet, és áramütést kaphat, ahol a legkevésbé számít rá.

Kicsit sajnáljuk a készülék magasabb árát , és ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesse az elektrostimuláció varázsát, áramforrást kell vásárolnia a tágítóhoz . Az urak áram nélkül is élvezni fogják a szerszámot. patak, de szükségtelenül megfosztanák magukat egy felejthetetlen élvezettől.

Figyelmeztetés A tágítót nem ajánljuk súlyos szívproblémákkal küzdőknek . Az elektrostimuláció zavarhatja a pacemakert, és egészségügyi szövődményeket okozhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Thin Finn dilator elektroszexhez (8 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem