Betöltés...

MyStim Double Dan dildó elektroszexhez (15,5 cm)

Ár: 33.755 Ft

Polírozott alumíniumból készült luxus vibrátor elektrosex játékhoz. Összességében minőségi dizájn, márkás gyártó, minden tekintetben (majdnem) tökéletes. Dávidunk alaposan tesztelte, vessen egy pillantást az alábbi áttekintésre. A teljesen fémből készült tok nagy felületet biztosít, amelyen a test nyálkahártyája reagálni fog az áramra. Ne felejtse el, hogy a tápellátást a Mystim egység biztosítja, amelyet a csomag nem tartalmaz.

A pacemakerrel rendelkezőknek azt javasoljuk, hogy hagyják ki az elektromos játékokat. A stimuláció károsíthatja a mozgás működését.

Olvasói kérdés : Szia! Arra lennék kíváncsi, hogyan váltottál át bipoláris polaritásról unipolárisra. Csak a vezetéket kellett elvágni, igaz? Véleményem szerint nem is lehet másként. (lásd az előző termékleírást). Köszönöm

Válasz : Levágtam a végeit, egy mérőműszerrel kiderítettem, hogy a vibrátor melyik része legyen a pozitív rész, majd ennek megfelelően beállítottam 2 új független végét, így sokkal többet lehet használni a vibrátort. Ha lenne egy anya (ellendarab) ahhoz a csatlakozóhoz, akkor megoldanám anélkül, hogy el kellene vágni a kábelt, de sajnos nem találták. Ez érvényteleníti a garanciát, de szilárd meggyőződésem, hogy így lesz MyStim Double Dan  masszívan készült és nem kell panaszra tenni. Módosítás után csak az egyik részét tudom használni unipoláris elektródaként, és a másik elektródát a péniszhez rögzíteni (makk, gyökér vagy tágító a húgycsőben - nagyon jó csatlakozási lehetőség!)... vagy csatlakoztathatom az egyik áramkört az ES Mystim ahogy leírtam és a másik áramkör például a vibrátor második része MyStim Double Dan és egy elektródát a köldökben, a szeméremtestben vagy máshol, preferenciák és érzések szerint. Ebben az alapvető kapcsolatban, azaz bipolárisként én egy kicsit MyStim Double Dan csalódott voltam, mert teljes "B" teljesítményre kellett állítanom, hogy kicsit érezzem magam. Ez a nagy lapos elektródák, Tristan az egy másik kávé!! De ezt nem akartam megemlíteni az értékelésben, nehogy elkedvetlenítsem a potenciális ügyfeleket, és azért is, mert én&aa aranyos; Talán keményebb vagyok, vagy kevésbé érzékeny a nyálkahártyám.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Double Dan dildó elektroszexhez (15,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem