Betöltés...

MyStim Barry Bite csipeszek elektroszexhez

Ár: 19.075 Ft

MyStim Barry Bite A bilincsek kifinomult segédeszközei az erotikusan érzékeny helyek elektrostimulációjának . Különösen a mellbimbók és a fityma esetében páratlanok. Ezeket egy áramforráshoz csatlakoztatva használják, amelyet külön kell megvásárolnia elektródaként. Kategória Elektrostimuláció megmutatja az ajánlatot a különböző elektronikus készletekből. bilincsek MyStim Barry Bite remek lesz gyötrelmes SM-játékokhoz , szexuális kísérletekhez, de rehabilitációhoz is (a reumás ujjak is élvezni fogják).
Nekünk tetszenek a bilincsek MyStim Barry Bite jól vezetnek és bipolárisak (mindkét felületen vezetőképesek, alulról és felülről szépen folyik az áram). Mindent, amit megfognak, változó intenzitású elektromos ingerek irritálnak (beállítástól függően). Ja, és két darabba vannak csomagolva.

Az Electrosex nem alkalmas súlyos szívproblémákkal küzdők számára. Az ingerek károsíthatják a pacemaker működését és kellemetlen szövődményeket okozhatnak.

Termelő:
Hofmann GmbH, 63776 Mombris, Németország

Használati feltételek:


Ne melegítse mikrohullámú sütőben
Elektronikus vagy fém implantátummal (szívritmus-szabályozóval stb.) rendelkező személyek, illetve szívrohamon vagy egyéb problémákon átesett személyek nem használhatják ezt a terméket orvosukkal való konzultáció nélkül.
Terhes nők nem használhatják
Kezdetben válasszon alacsony intenzitású stimulációt, mert a nagyon alacsony vezetőfelület miatt a használat fájdalmas érzéseket, bőrirritációt, kivételes esetekben akár égési sérüléseket is okozhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Barry Bite csipeszek elektroszexhez" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem