Betöltés...

Minivibrátor csiklóra Black Rose (7 cm)

Ár: 39.630 Ft

A gyűrűre emlékeztető, szokatlan formájú minivibrátort könnyű az ujjak között tartani. Ugyanakkor a játék előlapján gyönyörű rózsás kialakítás található, amelyen keresztül a rezgések és az elektroimpulzusok behatolnak a testbe.
A Black Rose mini vibrátor utazómérettel rendelkezik, amely kihívást jelent az erotikus segédeszköz szokatlan helyeken történő használatára. A gyártó egy utazási zárat is felszerelt a játékra, így nem fordulhat elő, hogy a vibrátor véletlenül a táskájában vibráljon.
A szilárd és sima ABS műanyag puha és sima szilikonnal kombinálva kellemes tapintású.



A Black Rose mini vibrátor 8 rezgési programban fantasztikus rezgésekkel fog izgalomba hozni, hogy kényeztesse a csiklóját, mellbimbóit, combjait vagy akár péniszét.
De az ász az ingujjában az 5 elektrostimulációs program, köztük egy speciális mód a medencefenék erősítésére. Az elektromos impulzusok hatékonyan összehúzzák a hüvelyi izmokat, amelyek így vérbőséget kapnak és megerősödnek. Az elektroimpulzusokkal ellátott erotikus segédeszközöket ezért a fizioterapeuták még a csökkent hüvelyi érzékenységű nőknek is ajánlják, akik az elektrosokknak köszönhetően könnyebben juthatnak el az orgazmusig.
Avízálló kialakításnak köszönhetően a segédeszközök karbantartása egyszerű. A vele való játék után egyszerűen mossa le egy vízsugárral. Ne feledje azonban, hogy az elektrosokkokat nem szabad vízben használni. Megsérülhetsz tőle.



Nagyra értékeljük a vibráló motor halk zúgását is, amely nem ébreszt fel senkit a házban éjszaka.
A praktikus mágneses töltőkábellel pillanatok alatt feltöltheted a játékot teljes energiára.
Használat közben azt tapasztaltuk, hogy a képzeletbeli szirmokat alkotó szilikon ráncaiban, valamint a vezérlőgombok körül szennyeződések maradnak. A karbantartás érdekében ezért javasoljuk, hogy használjon fülhallgatót is, és ezeket a területeket alaposan tisztítsa meg.
A pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkezők felejtsék el az elektroszexet . Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Minivibrátor csiklóra Black Rose (7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem