Betöltés...

Elektro vibrátor Right on Ron E-Stim (17 cm)

Ár: 44.035 Ft

Afényűző Right on Ron E-Stimelektro vibrátor finom átmérővel gondoskodik a jólétről a kezdők és a tapasztalt nők ölében egyaránt.
Az elektroimpulzusok ideálisak a medencefenék erősítésére, mivel a kisülés után a hüvelyi izmok spontán összehúzódnak és ellazulnak , így hatékonyan erősítik magukat. A vibrátor oldalán két észrevehető területet lát a kissé fényesebb felület alatt, amelyek az egész vibrátorban elektroimpulzusokat küldenek.
A vibrátor egyenes formát és ívelt, lapos csúcsot kapott, amely megbízhatóan megcélozza és masszírozza a G-pontot vagy a csiklót.



A modell bársonyosan puha szilikonból készült burkolattal rendelkezik, a vibrátor magja és a fogantyú szilárd ABS műanyagból készült.
Erősen, ugyanakkor halkan vibrál, és 8 vibrációs programot és 5 elektrostimulációs módot kínál. A nők ezeket további 10 intenzitással feljebb kapcsolhatják, és fokozatosan feszegethetik határaikat. Tetszik az 1 előre beállított program a medencefenék edzésére is.
És mivel a vibrátor vízálló, könnyen kezelheti a karbantartását.
De soha ne kapcsolja be az elektrostimulációt vízben, és mindenképpen kapcsolja ki az elektromos funkciót , mielőtt kiveszi a vibrátort a hüvelyéből. Kellemetlen rúgást kaphat.



A lemerülés után a készüléket egy mágneses USB-kábel segítségével lehet feltölteni, amely nem válik le a készülékről.
AKörnyezetbarát, műanyagmentes csomagolás az egészséges környezet minden rajongójának örömet okoz.
Kiemelnénk még a részletes használati utasítást, amelyben a gyártó többek között grafikusan szemlélteti, hogy az elektro különböző fázisai hogyan különböznek egymástól.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Elektro vibrátor Right on Ron E-Stim (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem