Betöltés...

Adore Coraline – szilikon nyomóvibrátor 3 az 1-ben fűtéssel

Ár: 29.390 Ft

Szeretjük a többfunkciós vibrátorokat. Ez a modell megnyerte a tetszésünket azzal a kivételes élménnyel, amit a használata hoz. Rezgések pontosan a G-ponton, nyomásstimuláció a csiklón az ovális fúvókában + plusz rezgésérzés a perineumon. 42 C-ra melegítve szépen felmelegíti a vibrátort és előkészíti a használatra.

Mindhárom alkatrész anatómiai formája biztosítja, hogy a vibrátor ott illeszkedjen, ahol kell. Női tesztelőink dicsérték a nyúlványok rugalmasságát, valamint azt, hogy a test ívei szerint állíthatók és hajlíthatóak.

A prémium minőségű szilikon anyag puha bársonyos felületet kölcsönöz a vibrátornak, amely nem tapad a szennyeződéshez és a porhoz. A korall szín és a kezelőszerveken lévő rózsarany bevonat csavart ad a vibrátornak.

A speciálisan kialakított szívóprogramok intenzívek, a leggyengédebbtől a legintenzívebbig terjednek. Az ovális fúvóka gyönyörűen tartja a csikló hegyét és annak kupakját. Így a stimuláció nagyobb területen hígul, és lehetővé teszi a stimuláció változékonyságát attól függően, hogy hová irányítja a kiemelkedést.

10 vibrációs programban találhatja meg kedvencét. A stimuláció során kattintgathatsz és játszhatsz a beállításokkal attól függően, hogy éppen melyik orgazmus előtti fázisban vagy. A rezgések dübörgőek, azaz durvábbak és intenzívebbek. Ez azért van így, hogy mélyebbre kerüljenek a hüvelyfal felszíne alá, és így intenzívebben ingereljenek.

A Coraline vízálló. Könnyedén tud egy rövid zuhanyozást és folyó víz alatt mosni.

A mágneses USB töltés egyszerű. Csak csatlakoztassa a kábelt, és kövesse a villogó LED-et, hogy lássa, mikor áll a Coraline használatra kész.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Coraline – szilikon nyomóvibrátor 3 az 1-ben fűtéssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem