Betöltés...

Chouwa Központ

Ár: 2.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Chouwa (ejtsd: csóva) japánul összhangot, harmóniát jelent, mely egyik részről a japán kultúra iránti érdeklődésünket hivatott kifejezni, jelentésével pedig az általunk kitűzött célt mutatja meg, harmóniában önmagunkkal.

"Célom, hogy az életmód tanácsadásokkal, táplálkozási- és mozgásprogrammal komplex segítséget nyújtsak azok számára, akik meghozták a döntést és a tettek mezejére lépnek. Minden tudásommal támogatom klienseimet abban, hogy egészségesebb, aktívabb, harmonikus életmódra váltsanak. Ehhez igyekszem pozitív példával szolgálni. Szabad időmben futni járok, magam is gyakorlom az Alizetics® tornát, küzdő sportolok és különböző megmérettetéseken teszem próbára teherbírásomat és feszegetem határaimat.”
(Buczkóné Fehér Rita életmód tanácsadó, Alizetics® oktató I., masszőr, kétszeres kumite és egyszeres kata (IMAF) Európa Bajnok)

Alizetics® tornával (a testszépítés intelligens módja) várjuk a kedves vendégeket, ez egy speciális mozgásforma melyet mindenki könnyedén el tud sajátítani (reumás problémákkal is), és a segítségével a kitűzött célt könnyebben el tudják érni. A tornán egyszerre max. 6 fő tud részt venni, mert így jut mindenkire egyenlő figyelem és segíteni a helyes mozdulatok elsajátításában.

Ízelítő a szolgáltatásokból:

• Alizetics torna
• Táplálkozási program
• Aromaterápiás hátmasszázs
• Cellulit masszázs

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 316 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Chouwa Központ" című hirdetést látja. (fent)