Betöltés...

Költöztetés Bútorszállítás Székesfehérvár - Dunaújváros

Ár: 10 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Költöztetés Bútorszállítás Székesfehérvár - Dunaújváros - Fejér Megye, színvonalas és teljes körű lakossági költöztetés, bútorszállítás 0-tól - 24-óráig.
Belföldi és Nemzetközi költöztetését rugalmasan, lendületesen, XXI. századi színvonallal végezzük.
A korszerű teherautóink, a gyakorlott, szakértő költöztető csapatunk, és az alkalmazott korszerű csomagolóanyagok - rögzítő anyagok a biztosíték arra, hogy a szállított bútorzat és lakásfelszerelési tárgyak épségben, sérülésmentesen érkezzenek meg a lerakóhelyre.
Budapesti költöztetőcégként szolgáltatásunkat gyorsan, akár 2 órán belül biztosítani tudjuk, Fejér megye legdélibb településén is, Vajtán.
3,5 tonnától, 12 tonnáig tudunk korszerű teherautókat biztosítani, szállítómunkásokkal együtt.
A teherautók Euró 4 es motorral rendelkeznek, műszakilag minden tekintetben megfelelnek az Uniós előírásoknak, igény esetén emelőhátfalas is biztosított.
Rázkódás mentesen tudunk szállítani, a teherautókon gyári rögzítőpontok vannak, spaniferrel és hevederrel rögzítjük a szállított bútorzatot, lakásfelszerelési tárgyakat.
A költöztetésekhez, bútorszállításokhoz korlátlanul tudunk költöztetődobozokat és stretch fóliát biztosítani.
Az antik bútorok mozgatásához és szállításához felkészült és erős testalkatú szállítómunkásokat biztosítunk, akik körültekintően és figyelmesen dolgoznak.
Az antik bútorokhoz egyedi igény szerint tudunk biztosítani légpárnás és habfóliát, papír élvédőket.
A belföldi és nemzetközi költöztetéseket, minden esetben személyre szabva, fix áron végezzük.
Figyelembe vesszük a távolságot, a szállítócsapat létszámát, a fizetős és díjköteles utakat, esetleges komp és kapudíjakat.
A nemzetközi költöztetésnél, bútorszállításnál, kivétel nélkül, mindent stretch fóliába csomagolunk.
A nemzetközi szállításokat szakszerűen, rugalmasan és árubiztosítással végezzük, rendelkezünk nemzetközi fuvarozói engedéllyel.
Irodáknak, közületeknek, cégeknek és vállalkozóknak rugalmasan vállalunk irodaköltöztetést, irodabútorok és iratanyagok szállítását.
Az iratanyagokhoz, műszaki berendezésekhez díjmentesen biztosítunk költöztetődobozokat.
A drága és értékes hangszerek szállításához (zongora, pianínó), páncélszekrény, fénymásoló, nehéz tárgyak szállításhoz, tapasztalt, figyelmes és jókötésű szállítómunkásokat biztosítunk.
A költöztetéskor előkerült kacatokat, megunt és sérült bútorokat, pincék, tárolók, garázsok kiürítését korrekt áron lomtalanítjuk, szemétbányába, vagy hulladékudvarba szállítjuk.
A szolgáltatásunkat Fejér megyében Non-Stop, ünnepnap és hétvégén is biztosítani tudjuk, mindenféle extra költségek nélkül.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
Extrák: díjmentes költöztető dobozok, stretch fólia, bútorszerelés,
 
Eddig megtekintették 221 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Költöztetés Bútorszállítás Székesfehérvár - Dunaújváros" című hirdetést látja. (fent)