Betöltés...

Google Chromecast HD 2023 + Google TV, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, Távirányító hangutasításokkal, Fehér

Ár: 20.999 Ft

Fedezd fel a filmeket és tévéműsorokat a szolgáltatásaidból egy helyen. Kevesebb keresés, több figyelés. Személyes javaslatokat kaphatsz előfizetéseid, nézési szokásaid, valamint saját filmjeid vagy műsoraid alapján. Nyomd meg a Google Asszisztens gombot a hangos távvezérlőn, ha konkrét műsorokat szeretnél kérni – vagy kereshetsz műfajra, színészre. Ha egy érdekes műsort vagy filmet látsz a tévében vagy a Google-keresésben, add hozzá a figyelőlistádhoz. Korlátozd a szórakoztatást és a megjelenő streamelési szolgáltatásokat, válassz játékos avatárok és témák közül, és korlátozd a nézési időt.

Fedezz fel több mint 700 000 filmet és TV-epizódot, valamint több millió dalt a végtelen szórakozásért. Élő tévéműsorokat nézhetsz a közvetítésekről, kábel- és sporthálózatokról a YouTube TV-n és még sok máson. És ingyenes csatornákat kaphatsz a Pluto TV-vel. Nézd meg, mit néz a világ – a legmenőbb zenei videóktól a játékok, fitnesz, filmek és egyebek népszerűségéig. Változtasd nappalidat mozivá kristálytiszta 4K vagy ragyogó 1080p felbontással.

Nem találod a távirányítót? Használj más, Google Asszisztens-kompatibilis eszközöket, és vezéreld a hangoddal a Tv-ét. Csoportosítsd a Chromecastot a Nest-hangszórókkal vagy -kijelzőkkel, hogy hanggal töltsd meg otthonod. Átküldhetsz több ezer kompatibilis Android- és iOS-alkalmazásból közvetlenül telefonodról, laptopodról vagy táblagépedről, és tükrözd a Chrome böngésző lapját a tévén keresztül. Élvezd a Google Fotók könyvtárában lévő képeid diavetítését közvetlenül a tévéden.

Csatlakoztasd a Chromecastot a TV HDMI-portjához, csatlakozz Wi-Fi-hálózathoz, és indítsd el a streamelést.

Jellemzők:
- Modern kivitel kompakt nagyságban
- Elérhetővé teszi a tévéműsort a Google TV-n
- Bluetooth és WiFi vezeték nélküli technológia
- HDMI csatlakozás a TV-hez, USB-C tápegység
- Full HD és nagy dinamikatartományú HDR támogatás
- HDR10+ formátum a tökéletes képért
- Elérhetővé teszi a Netflixet, a YouTube-ot, a Disney±t, a Google Play Filmeket és még sok mást
- Beépített mikrofon a hangvezérléshez
- Távirányító AAA elemmel

Garancia
- 12 hónap




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Google Chromecast HD 2023 + Google TV, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, Távirányító hangutasításokkal, Fehér" című hirdetést látja. (fent)