Betöltés...

Panasonic DP-UB824EGK Blu-Ray lejátszó Fekete

Ár: 231.209 Ft

A Hollywood Cinema Experience egyedi képalkotási módszerei Ultra HD Blu-ray HCX processzort tartalmaz, amelyben eredeti képalkotási eljárások biztosítják a gyönyörű képet. Az Ultra HD alaptulajdonságai, a színhűség és a HDR képmegjelenítés elengedhetetlenek a nagy részletgazdagságú képhez. Mindezek korábban sosem tapasztalt, teljesen új látványélményt biztosítanak. * A HCX a Hollywood Cinema Experience (Hollywoodi moziélmény) rövidítése.

Élvezze a lenyűgöző 4K képeket!Több HDR támogatása A Panasonic Ultra HD Blu-ray-lejátszók többféle HDR-t támogatnak, például a filmek és az UHD Blu-ray-lemezek szabványos HDR10 formátumát. Újabban támogatott a következő generációs HDR10+ dinamikus metaadat HDR lejátszása is. Emellett a Dolby Vison és a Hybrid LogGamma rendszerrel is kompatibilisek. A Panasonic eredeti minőségi képtechnológiájával alkotott együttműködésnek köszönhetően még precíziósabb képmegjelenítés vált lehetővé.

HDR tartalom még jobb minőségbenA Panasonic eredeti képfeldolgozó technológiái részletesebb HDR-megjelenítést tesznek lehetővé. A rendszer a tartalom tónusleképezésével szabályozza a fényerőt. Emellett még a HDR10+, Dolby Vision és hasonló speciális új formátumot nem támogató, hagyományos HDR10 felvételek is optimális minőségben játszhatók le.

Lenyűgöző szín- és részletgazdaságA Panasonic egyedülálló „4K High-Precision Chroma Processor” rendszere a vállalat hollywoodi laboratóriumainak műszaki megoldásain alapul, csakúgy, mint a Blu-ray Disc kutatás-fejlesztése. A 4K (4:2:0) képszínjeleit az élethű textúrák és mélységérzet érdekében egy „multi-tap” színértékprocesszor 4K (4:4:4) jelekké interpolálja.

Online tartalom akár 4K felbontásban isA Wi-Fi hozzáférést biztosít a felhasználók számára az internetes alkalmazások széles skálájához, valamint a zenei streaminghez és a 4K-on-demand szolgáltatáshoz. A 4K címek gyorsan növekvő kínálata a Netflix, a YouTube és az Amazon Video-ban csak egy kattintásnyira van. Az UHD Blu-ray ™ lejátszót könnyű integrálni az otthoni hálózatba.

Stúdiófelvétel minőségű hanganyagEz a készülék nagy felbontású hangvisszaadásra készült. A hagyományos WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF formátumokon túl DSD (5,6/2,8/11,2 MHz) és ALAC zenei fájlokat is képes visszaadni. A stúdiófelvétel minőségű hanganyagok megszólaltatásához csak otthoni hangrendszerét kell csatlakoztatnia.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Dvd lejátszó és felvevő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Panasonic DP-UB824EGK Blu-Ray lejátszó Fekete" című hirdetést látja. (fent)