Betöltés...

Kershaw Lightyear 1395 összecsukható kés

Ár: 17.510 Ft

A Kershaw Lightyear 1395 egy könnyű kés a mindennapi használatra , 4Cr14 acél pengével és a SpeedSafe rendszerrel a kés gyors és kényelmes kinyitásához .

A Lightyear 1395 modell a gazdaságos Kershaw Starter sorozatba tartozik, amelyet modern design, jó minőségű anyagok és megfizethető árak jellemeznek.

Jól bevált acélminőség
A 79 mm hosszú penge szilárd 4Cr14 acélból készül, keménysége 55–57 HRC . Ez a kínai rozsdamentes acél nagy korrózióállósággal rendelkezik, és viszonylag rövid ideig éltartó, amit azonban tökéletesen kompenzál az élezés egyszerűsége és gyorsasága.

Az acél ilyen tulajdonságai azt jelentik, hogy a Kershaw Lightyear 1395 kevésbé igényes felhasználóknak és azoknak az embereknek szól, akik csak kültéri és EDC berendezésekkel kezdenek

Funkcionális penge
A szimmetrikus lándzsahegy-profilú karcsú penge csiszolt, matt felületű, amely hatékonyan elfedi a használat során keletkezett kisebb karcolásokat vagy kopásokat.

Az erős hegy a konkáv vágás és a finom görbületű vágóél használatának köszönhetően a kés jó vágási és áthatolási tulajdonságokkal rendelkezik , és a penge nem ragad bele a vágandó anyagba.

A penge vastagsága a legszélesebb ponton 2,7 mm, ami kompromisszumot jelent a kés tartóssága és funkcionalitása között a mindennapi munkában. A penge gerincén készült keresztirányú hornyok lehetővé teszik az ujjak stabil megtámasztását munka közben.

A kés kialakításában egyedi élek találhatók eredeti kivitelű forgócsap és egy fogantyúból kiálló háttámla kötélrögzítéssel.

Kényelmes működés
A penge egy kézzel kibontva mart flipper segítségével , kényelmes megoldás mind a jobb, mind a balkezes felhasználók számára. A kés kinyitásának ez a kényelmes módja a kés használatát rendkívül kényelmessé és könnyűvé teszi.

A penge kibontását támogató mechanizmus
A nyitási folyamatot a SpeedSafe támogatási mechanizmus segíti . Amikor megnyomja a flippert, a tartószerkezet egy belső rugót aktiválja, amely dinamikusan kinyitja a pengét, így a kés másodperc töredéke alatt használatra kész.

Robusztus zár
A penge kibontása után a betétrögzítő mechanizmussal biztonságosan rögzítve van .
Az acél blokkcsík magas szintű biztonságot nyújt, működése nagyon intuitív és kényelmes.
A megbízható zár fontos elem, amely az összecsukható kés funkcionalitását és biztonságát szolgálja.

Hordozó csipesz
A kés diszkrét hordozását a zsebben egy rugalmas kapocs segíti, amely 2 helyzetben rögzíthető . A fogantyúból kinyúló háttámlán van egy horog a zsinór vagy a paracord fonat rögzítésére, amelyek nagyon sok késtulajdonos körében népszerűek.

Ergonomikus bélések
A kés nyele könnyű és tartós üvegszálerősítésű nejlon (FRN) burkolatból készül . A fogantyú ergonómikus alakja és textúrája a kést szilárdan a kézben tartja, és használata nagyon kényelmes.

A Kershaw Lightyear 1395 mindent kínál, amit elvárhatunk egy modern edc-késtől: könnyű kialakítású, bevált zárral rendelkezik, és a felhasználó minden fenőkővel elvégezheti a penge élezését.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Lándzsa hegy
Acél keménység [HRC] 55-57
Penge zár típusa Liner Lock
Kés típus összecsukható
Nyitási típus flipper gép
Acél típus rozsdamentes acél - 4Cr13
További adatok
Csipesz hordozáshoz van
Burkolóanyag poliamid - üvegszállal erősített nejlon
Korrozióállóság átlagos
Tompa ellenállás rövid
Kivágás típusa homorú
A nyitás támogatása igen, rugós
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat)
EDC,
szabadtéri,
turisztikai
Méretek
Teljes hossz [mm] 184
Penge hossza [mm] 79
Hossz hajtogatás után [mm] 105
Penge vastagsága [mm] 2.7
Súly [g] 71.
A gyártó adatai
Gyártó Kershaw, USA

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Kershaw Lightyear 1395 összecsukható kés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem