Betöltés...

HW35 Légpuska

Ár: 63.000 Ft

Eladó HW35 légpuska Sláviától olcsóbb áron.
A Weihrauch HW35 légpuskák 73 évesen már bőven nyugdíjasnak számítanak. Kiállta az idő próbáját, és sok légfegyverlövő szívét megnyerte. Weihrauch "ha nem romlott el, ne javítsd meg" megközelítését meg kell dicsérni.
Ez a típus a legkeresettebb, és legtöbb hivatalos elismerést begyűjtött a Weihrauch mezőnyben. A Németeknél ez a nemzeti Slavia 631. Nálunk valószínűleg az ismeretlenség miatt nem annyira népszerű.
A Slavia 631-est minden tekintetben (pontosságban, külsőleg, főleg erőben, technikai megoldásban) messze túlszárnyaló puska. Ezenlátszik a használat, nem gyűjtői darab, de rendben van. Vannak rajta benyomódások, de nem törött nem repedt a tusa. Sehol nem rozsdás, a légtáron szerelési nyom, de mivel újra lett barnítva, nem rozsdásodik. Tökéletesen működik, ereje teljében, igen erős rugó van benne.
A manuális csőrögzítés a különlegessége. Hasonlót találunk pl. a Slavia 631-esen. Viszont itt a csőfartömböt nem egy rugóval feszített ék vagy golyó rögzíti, hanem brutális méretű, kézi erővel oldható retesz fogja meg. Ennek okán a cső pozíciója szinte be van betonozva, ami távcsö esetén komoly előny. Ez igaz ennél a fegyvernél sok év nyüstölés után is! Félre ne értsük, nem leharcolt fegyverről van szó, de használatban volt, nem a vitrinben.
Automata biztosítással rendelkezik a léghenger végén. Ez egy átmenő stift. Eredeti 16 J-os rugót is tudok hozzá adni. A 7,5J-os változat nem barbár megoldással, azaz a gyári rugó rövid sportossá metszésével történik, hanem erre a célra speciális rugót készít a cég.
Irányzékkal és távcsővel is használható a szabványos távcsősinnek köszönhetően. Ehhez irányzék nincs hozzá, tudok adni hozzá, de mivel távcsősines, távcsővel érdemesebb használni.
Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
 
Feladás dátuma: 2024.03.08
Eddig megtekintették 200 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "HW35 Légpuska" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nyugi40

Hasonló hirdetések

185.000 Ft
200.000 Ft

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem