Betöltés...

GYÜMÖLCSMAGOZÓ GÉP - Elektromos 0,75kW hajtású cseresznye szilva meggy barack gyümölcsdaráló és magozógép

Ár: 285.000 Ft


Gyümölcsmagozó gép
Olasz gyártású gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt gyümölcsét. A géphez két szűrőrostát adunk. Az egyik cseresznye magozórosta és meggy magozórosta, a másik sárgabarack magozórosta és szilva magozórosta. Daráló alumínium hengerei állíthatóak ( minden magmérethez állítható). A csúszógarat leszerelhető és könnyen tisztán tartható. A meghajtás során összehangolva dolgozik a tengely és a darálóhenger. Garatba töltött gyümölcs a darálóhengereken átpasszírozva kerül a rostán keresztül mag nélkül a gyűjtőedénybe.  A mag a henger végén esik ki a gépből.


 




Magozógép infó




 

Amennyiben étkezési gyümölcsöt helyez a gépbe magozás céljából, előfordulhat, hogy a nagyobb lé hozam véget a magozást meg kell ismételni. Bármilyen kérdés merülne fel, kérem telefonon keressen minket. Lekvár és dzsem készítésére nem alkalmazható. Az ár tartalmazza a 2 db gyümölcsmagozó rostát. A rosta csere könnyen elvégezhető, 2 db csavarral tudja le és felszerelni. A két rosta külön-külön felszerelve biztosítja a mag fennakadását, illetve eltávolítását. A magméretnek megfelelő rostát helyezzen be a gépbe. 

 


Gyümölcsmagozó adatok


 


Feldolgozható gyümölcs: cseresznye, meggy, sárgabarack, szilva
Méret: 900 X 500
Motor: 1 Le - 750 W
Maximum kapacitás: 500 kg/óra
Kiszállítás Magyarország területére ingyenes.
Garancia 1 év.
Gyártó és alváz: Grifo/ENO/Agrowebshop -  made in Italy
Alváz/szín eltérhet a csatolt fényképtől



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 127 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "GYÜMÖLCSMAGOZÓ GÉP - Elektromos 0,75kW hajtású cseresznye szilva meggy barack gyümölcsdaráló és magozógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-