Betöltés...

LEDES REFRAKTOMÉTER - 0-45% (BRIX cukor) és 0-25% (ALKOHOL) kalibrálású LED fejes optikai műszer gyümölcsökhöz, gyümölcslevekhez, cefrékhez, borokhoz - REF2 -

Ár: 19.900 Ft


Refraktométer

A kézi refraktométer segítségével lehetősége nyílik a CUKOR ÉS ALKOHOL tartalmú folyadék ( gyümölcs  ital, must, szesz, cefre, pálinka stb) alkohol vagy cukor százalék fokának mérésére. A 0-25% alkoholt a cefrénél tudja mérni. Nyomon tudja követni a cukor bomlását és az erjedést. A BRIX mutató használatával gyümölcs esetében, megtudja mérni a cukortartalmat és ebből kiszámítani a lehetséges alkohol tartalmat. A cefre és must esetében befolyásolni tudja a műszer segítségével a várt alkohol tartalmat. A LED fej véget nincs szükség természetes és mesterséges fényre, mint egyéb optikai készülékeknél. Biztosítja akár sötét helyiségben és este is a pontos (éles) és precíz mérést.


 


Refraktométer használata


 

A mérni kívánt anyagot a csomag tartalmában található műanyag pipetta segítségével helyezzünk fel a műszer prizma felületére kb. 2 cseppet. A cseppeket úgy helyezzük fel, hogy a helyiségben, ahol a tesztet végezzük 10-30 celsius legyen. Ha felkentük a prizmafelületre a mérni kívánt folyadékot, akkor a fedelet lég és buborékmentesen zárjuk rá a prizmára, majd nézzünk bele a kukkolóba és az élességet állítsuk be szemünknek megfelelően, majd olvassuk le a mért eredményt. A kukkoló lencsén át 2 db mérőskálát látunk. Bal oldalt BRIX  0-40% cukor skálát a jobb oldalt 0-25% alkohol skálát látjuk. A kék felület skála magassága a mért fokig fehéredik. A cukor százalék mérő előnye, hogy gyors és pontos eredményt ad. Tévedés százalék: 0,2% Nem kell csak 2 cseppet  felhasználni ( gyümölcs , bor , must , szesz  ) és a mérési helyszín is szagmentes marad. 

 


Refraktométer adatok


 


BRIX: 0~40% 
Alkohol: 0~25% 
Pontosság: 0.2%
Csak környezeti fényt használ, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor vagy az áramforrás nem szükséges
Könnyen fókuszálható és kalibrálható
Puha, kényelmes, csúszásmentes gumi
ATC funkcióval (ATC kompenzációs tartomány: 10 ° C ~ 30 ° C


 


Csomag lista


 


ATC refraktométer
Pipetták
Mini csavarhúzó
Védő hordtáska
Kézikönyv
Tisztító ruha


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "LEDES REFRAKTOMÉTER - 0-45% (BRIX cukor) és 0-25% (ALKOHOL) kalibrálású LED fejes optikai műszer gyümölcsökhöz, gyümölcslevekhez, cefrékhez, borokhoz - REF2 -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: