Betöltés...

Réz deflegmator és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm

Ár: 22.788 Ft

Anyaga: réz

Tartalma: 1 db deflegmátor, 1 db rézcső

Használható: univerzális, bármely méretű Perfect Home pálinkafőzőre rászerelhető; az üst és a kondenzátor (hűtőcső) között helyezkedik el.

A deflegmátor gömb csatlakozása alul-felül 1", a toldócső két vége pedig 1/2".

Réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm - részletes leírás és előnyök

A réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet a pálinkafőzés szerelmeseinek terveztek. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy a pálinkafőződ még hatékonyabb és eredményesebb legyen, és segít abban, hogy a legjobb minőségű pálinkát készítsd.

A réz deflegmátor és cső szett tartalmaz egy 17 cm hosszú réz csövet és egy deflegmátor fejet. A réz anyag kiváló hővezető képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi a hatékony hőelvezetést és a párlat lehűtését. Ezáltal a pálinka íze és minősége javul, és elkerülhető a kellemetlen mellékízek kialakulása.

A deflegmátor fej különleges tervezése lehetővé teszi a gőz kondenzálódását és visszafolyását a lepárlókazánba. Ez a folyamat segít abban, hogy a párlat tisztább legyen, és kiszűrje a nem kívánt anyagokat és szennyeződéseket. A réz cső pedig további hűtést biztosít, hogy a párlat megfelelő hőmérsékleten maradjon.

A réz deflegmátor és cső szettnek számos előnye van. Először is, segít abban, hogy a pálinkafőzés során jobb minőségű és tisztább párlatot kapj. A réz anyag kiváló minőségű és tartós, így hosszú távon is megbízhatóan működik. Emellett könnyen tisztítható és karbantartható, így könnyen használható és gondozható.

Ez a réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm valódi értéket nyújt a pálinkafőzők számára. A jobb minőségű párlat és a tisztább íz mellett, ez az eszköz segít abban, hogy a pálinkafőzés folyamata egyszerűbb és hatékonyabb legyen. A réz anyag és a speciális tervezés garantálja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot.

Ha szeretnél a pálinkafőzésben új szintre lépni, akkor a réz deflegmátor és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a pálinkafőzés új dimenzióját és élvezd a kiváló minőségű párlatot, amit ez az eszköz nyújt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be még ma a réz deflegmátor és cső szettet!

Súly : 1,3kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Réz deflegmator és cső szett pálinkafőzőhöz 17cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: